Dünyaca ünlü sanatçı Rihanna'nın servetinin kaynağı herkesi şaşırttı! Meğerse şarkıcılık dışında...

Barbados doğumlu Rihanna, uzun süredir müzik sektöründen ayrı kalmasına karşın iş dünyasındaki yatırımlarıyla adından söz ettiriyor. Tekstil ve kozmetik sektöründe kendi markalarıyla büyük başarı edinen sanatçı, Forbes dergisinin “Milyarderler” kulübüne girmeyi başardı.

Dünyaca ünlü sanatçı Rihanna'nın servetinin kaynağı herkesi şaşırttı! Meğerse şarkıcılık dışında...
Dünyaca ünlü sanatçı Rihanna'nın servetinin kaynağı herkesi şaşırttı! Meğerse şarkıcılık dışında...
GİRİŞ 11.04.2022 09:48 GÜNCELLEME 11.04.2022 09:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Barbados adasının Saint Michael şehrinde, uyuşturucu bağımlısı bir baba ve muhasebeci bir annenin çocuğu olarak dünyaya gelen Rihanna, müzik sektöründeki başarısıyla küresel çapta popüler oldu. Şarkılarının milyonlarca kez dinlenmesi, turnelerine yoğun ilgi gösterilmesi ve çeşitli markalardan aldığı sponsorluklarla en zengin kadın şarkıcı konumuna yükselmişti. Son şarkısını 5 yıl önce yayınlayan sanatçı, uzunca bir süredir kendi markalarıyla uğraşıyor. Öyle ki, tekstil ve kozmetik sektörlerindeki başarısı, ona müziği unutturdu.

Rihanna

Rihanna, Milyarderler Kulübünde!

2017 yılında “Sledgehammer” şarkısını çıkaran ve o tarihten sonra müzik kariyerine ara veren Rihanna, müzik dışında da başarılı olmasını bildi. Bir süredir kendi tekstil ve kozmetik ürünlerini üreten eski şarkıcı, Forbes’un “Milyarderler Kulübü”ne girmesini bildi. Barbadoslu sanatçı, 2668 kişinin yer aldığı listeye 1729’uncu sıradan dâhil oldu. Net serveti 1,7 milyar bandında olan Rihanna, müzikten edindiği popülariteyi iş dünyasında verimli bir şekilde kullandı.

Rihanna net serveti

Şarkıcılıktan Daha Fazla Kazandı

Rihanna, 5 yıl öncesine dek aktif bir şekilde turnelere çıkıp dünyanın çeşitli bölgelerinde konser veriyordu. O dönemde, müzikten elde ettiği gelirin 600 milyon dolar bandında olduğu düşünülüyordu. Kısa bir süreliğine de olsa “Liverpool’u alacağı” konuşulan sanatçı, müzik sektöründeki kazanımını iş dünyasındaki yatırımlarıyla 3’e katladı.

Rihanna günü Barbados

Ülkesinin Kültürel Yüzü

Saint-Michael’de İrlanda asıllı bir baba ile Guyana doğumlu anneden doğma Rihanna, Amerika’daki başarılarıyla beraber Barbados’un etkin figürlerinden biri oldu. Öyle ki, “Barbados’un En Genç Kültür Elçisi” ve “Barbados Turizminin Yüzü” gibi unvanlar verildi. Bununla da yetinmeyen Karayip ülkesi, her yıl Rihanna’nın doğumundan hemen sonraki günü “Rihanna Günü” olarak kutluyor.

YORUMLAR 2
  • Ofluhoca 2 yıl önce Şikayet Et
    gec bunu.............seytana ruhunu satanlara zenginlik verilir....bunlar is yaparak zengin olmus ha..............bizim kucuk turguta anlatin...
    Cevapla
  • Hu de 2 yıl önce Şikayet Et
    Babası irlandalıymış, muhtemelen mason
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti