Nuri Alço Bergen filmini eleştiri yağmuruna tuttu: Bu başarı değil!

Son bir aydır gündemde olan, hem senaryosu hem hikayesi hem de oyuncuları ile adından çokça söz ettiren Bergen filmine bir yorum da Türk sineması oyuncularından Nuri Alço'dan geldi. Nuri Alço, Bergen filmini ağır eleştirdi. Nur Alço Bergen filminin bekleneni karşılamadığını ifade etti ve başarısız buluşunun nedenlerini anlattı.

Nuri Alço Bergen filmini eleştiri yağmuruna tuttu: Bu başarı değil!
Nuri Alço Bergen filmini eleştiri yağmuruna tuttu: Bu başarı değil!
GİRİŞ 14.04.2022 10:28 GÜNCELLEME 14.04.2022 10:28
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türk sinemasının başarılı oyuncularından biri olan Nuri Alço, son birkaç haftadır gündemde olan ve çok konuşulan Bergen filmi hakkında şaşırtan yorumlar yaptı. Oyuncu Alço Bergen filmine ağır eleştiriler yaptı. 

Nuri Alço, Bergen filmine bambaşka bir bakış açısı ile değerlendirdi ve kadına şiddet konusuna değindi. Seyircinin filme değil de hikayeye odaklandığını ifade etti. 

Nuri Alço

BERGEN FİLMİ GİŞE REKORU KIRMIŞTI 

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun oynadığı Bergen filmi, Türk Arabesk Müziği'nin başarılı isimlerinden Bergen'in hayatını konu almıştı. 4 Mart 2022'de vizyona girişinin ardından 1 hafta içinde rekordan rekora koştu. Bugüne dek 5 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. 

Bergen ne kadar izlendi? Rekora koşan Bergen filmi hasılatı ne kadar! Müslüm mü daha fazla izlendi? Bergen filmi hasılatı ne kadar! Müslüm mü daha fazla izlendi yoksa Bergen mi?

Bergen filmi

NURİ ALÇO BERGEN FİLMİNİ BAŞARILI BULMADI 

Nuri Alço, verdiği bir röportajda, Bergen filminin bekleneni karşılamadığını vurguladı. Alço, yaptığı gişe rekoru ile adını sinema tarihine yazdıran Bergen filminin başarısının senaryoya değil hikayeye ait olduğunu ifade etti. Kırılan rekorun da sadece hikayeye ait olduğunu öne sürdü.  

Gişe rekoru kıran filmin izleyicinin aslında filmi değil, hikayeyi merak ettiğini söyledi. Gişe sayısının bir başarı olmadığına vurgu yaptı. 

Nur Alço'nun Bergen filmi yorumu

Bergen filmi oyuncuları kimdir? Bergen filmi kaç saat? Yargı dizisinden Bergen filmine...Bergen filmi oyuncuları kimdir? Bergen filmi kaç saat? Yargı dizisinden Bergen filmine...

ALÇO: KADINA ŞİDDET MESAJLARI YOKTU 

Nuri Alço, geçmişten günümüze devam eden, özellikle son yıllarda katlanarak devam eden kadına şiddet olaylarına dikkati çekerek, Bergen filminde gerekli mesajların verilmediğini aktardı. Filmin eksik yanlarını anlatan Alço, Bergen'in ve eşinin çocukluklarına kadar inilmesi gerektiğinin altını çizdi. 

YORUMLAR 21
  • Anatolia 2 yıl önce Şikayet Et
    Nuri amcaya da rol verseydiniz,bergenin ilacına hap atsaydi:) begenirdi belki ozaman filmi...
    Cevapla
  • Kırmızı balık 2 yıl önce Şikayet Et
    Filmi izlemedim, izlemeyeceğim. Farah başarılı oyuncu, çok da tatlı bir kız. Nuri Bey haklı olabilir. Hikaye sağlamdı, senaryoyu bilemem.
    Cevapla
  • Selım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmin bu kadar sısırılmesını anlayan beri gelsı n ucuz basit bir yesılcam filmi mılletı iyi kekleyıp ceplerini doldurdu es cınsel yonetmenlerı
    Cevapla
  • Durum bu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence ucuz bir filim fazla şişirdiler boş.. Bomboş...
    Cevapla
  • Ebuzer'in hayatı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahabe Ebuzer'in hayatını film yapın, . Yalnız doğdu, yalnız yaşadı ve çölde yalnız öldü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki
Mansur Yavaş gözünü ABB logosundaki camiye dikti