Demet Akbağ Türk halkından özür diledi! Yılmaz Erdoğan adına...

Türk tiyatrosunun tanınan isimlerinden Demet Akbağ, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla izleyenleri şaşkına uğrattı. Demet Akbağ, kendi adına ve oyuncu Yılmaz Erdoğan adına seyirciden özür diledi. "İkimiz de tembellik ettik" sözleri oldukça dikkat çekti.

Demet Akbağ Türk halkından özür diledi! Yılmaz Erdoğan adına...
Demet Akbağ Türk halkından özür diledi! Yılmaz Erdoğan adına...
GİRİŞ 16.04.2022 18:11 GÜNCELLEME 16.04.2022 18:12
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Tiyatrocu Demet Akbağ, konuk olduğu bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla oldukça dikkat çekti. Akbağ, bir dönem 'Bir Demet Tiyatro'da birlikte rol aldığı meslektaşı Yılmaz Erdoğan'ı da ifadelerine ekleyerek izleyicilerden özür diledi. 

13 Nisan akşamı,  Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına katılan Demet Akbağ kariyeri ve oyunculuk yolculuğu hakkında konuştu. Uzun süredir bir proje ile seyirci karşısına çıkmayan usta oyuncu, itirafları ile izleyiciyi adeta şaşkına uğrattı. 

Fatih Altaylı ve Demet Akbağ

"TEMBELLİK ETTİK"

15 yıldır tiyatrodan uzak kalan Demet Akbağ, bu konuda tembellik yaptığını itiraf etti. 12 yıl boyunca turne yaptığını ve çok yorulduğunu ifade eden Akbağ, yorgunluğun üstüne hayatına sinemanın girmesi ve Yılmaz Erdoğan'ın yazmaya ara vermesinin bu durumda etkili olduğunu anlattı. 

Demet Akbağ

"HEM YILMAZ ERDOĞAN ADINA HEM DE KENDİ ADIMA ÖZÜR DİLİYORUM"

15 yılın nasıl geçtiğini anlamadığını belirten Demet Akbağ, tiyatroya bu kadar uzun zaman ara verişinden ötürü izleyiciden özür diledi. Akbağ, sözlerine "Yılmaz adına da özür dileyeyim" ifadeleri de ekledi. 

Oyuncu Demet Akbağ

TELEVİZYON DİZİLERİNE HAYIR! 

Bundan sonra yer alacağı projelerden bahseden Demet Akbağ, uzun metrajlı televizyon dizilerinde yer almayı düşünmediğini söyledi. Bu tarz işlerin zor olduğuna değindi. Akbağ, büyük konuşmadığı da söyleyerek, "İştahlandıran bir rol gelirse belki" ifadeleri ile bir yandan açık kapı da bırakmayı ihmal etmedi. 

YORUMLAR 11
  • Ayhan 2 gün önce Şikayet Et
    Teşekkürler Demet Hanım.
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Para tatlı geldi Demet sinemada kepçeyle para kaldırmak varken ne gereği var tiyatro
    Cevapla
  • Yavuzca 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet tiyatroya gitmeyince TV de dizi için alt yapı yapıyor,yolun sonu görünmeyi bırak geçtiniz boş lafları milllet takmıyor artık.gule güle Numan güle güle.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne cehenneme kadar yolunuz var, vatan hainisiniz...
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    tiyatroya gidecek para kaç kişide var insanlar aksam oldumu eve kapanıp dizi izliyor artık karınlar zor doyuyor para verip bir seyler seyredecek insan sayısı. elli ülkede
    Cevapla
  • dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    tiyatro culuk ayrı bir ruhtur. Orada seyirci ile iç içesin onun havası başka olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Protestoların gölgesinde İmamoğlu'ndan 45 gazeteci ile Roma gezisi!
Çapkanlar suç örgütünün lüks yaşamı ortaya çıktı