Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'tan ilginç itiraf: Arkadaşlarımın boş odalarını..."

Forbes'in yayınladığı listeye göre dünyanın en zengin insanı olarak gösterilen Elon Musk, sosyal medya hesabından ilginç bir itirafta bulundu. Tesla ve SpaceX'in kurucusu bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söyledi. Musk'un açıklaması sosyal medyada gündem olurken yaptığı yardımlarla bilinen AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'ten Elon Musk'a yardım gecikmedi...

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'tan ilginç itiraf: Arkadaşlarımın boş odalarını..."
Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'tan ilginç itiraf: Arkadaşlarımın boş odalarını..."
GİRİŞ 18.04.2022 14:30 GÜNCELLEME 18.04.2022 14:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dünyanın en zengin isimleri sıralamasında zirveyi kimselere kaptırmayan Elon Musk'tan yine çok konuşulacak bir açıklama geldi. 50 yaşındaki iş insanı geçmişte çok yalnız olduğunu ve hayatında sadece kendine eşlik edecek köpeği olduğunu söylemişti. Bu açıklamasıyla da oldukça konuşulan Elon Musk sosyal medya hesabından çok tartışılacak yeni bir açıklama yaptı. Bir evi olmadığını söyleyen Musk, arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söyledi. Söz konusu açıklamanın ardından AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, Elon Musk'ı tiye aldı. Takipçilerine çağrıda bulunan ünlü sanatçı esprili bir sosyal medya paylaşımında bulundu...

"Arkadaşlarımın Boş Odalarını Kullanıyorum"

Özellikle son dönemde yaptığı yatırımlarla dünyanın en zengini unvanını ele geçiren Elon Musk, servetinin yanı sıra yaptığı açıklamalarla sıkça gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında yalnız olduğunu söyleyen Musk bu kez de evi olmadığını belirtti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söyledi. Musk, ayrıca tatil de yapmadığını belirterek zamandan tasarruf etmek için bir uçağa sahip olduğunu söyledi.

Haluk Levent Sessiz Kalmadı

Elon Musk'un açıklamalarının çok konuşulmasının ardından AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent'ten esprili bir yanıt geldi. Sosyal medyayı aktif kullanması ve yaptığı yardımlarla tanınan Haluk Levent, Elon Musk'un açıklamasına dair bir haberi alıntılayarak " "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım. @ahbap_dallas" diye yazdı. Haluk Levent'in yapmış olduğu sosyal medya paylaşımın altına ise yüzlerce kullanıcıdan yorum geldi.

YORUMLAR 12
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    sov yapiyor halk adami fakir gibi mal varligi dunyanin en zenginleri arasinda uc araba sattin mi usa ne lusk yerde bir daire alirsin nerde ise yada orta bir ev butun sey firma uzerinde kayirli yani vergi vermemek icin oyun adres de kesin baska ulke cikar adam gundeme gelmek icin her seyi yapiyor evi yoktur belki villar saray hotelleri demiyor
    Cevapla
  • KADI 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaarun de en zengin insandı yok olması kaç saaniye şürmüş bi düşünün ve o hazine şimdi nerde yok oldu gitti . Bu kadar megalomanlık fazla bir gün ölüp gideceksin o kadar. Hiç kimse mala mülke çunmasın.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    NASIL OLSA ZIBARINCA HİÇ BİR ŞEYİN olmayacak
    Cevapla
  • taha 2 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapmaya değmez.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir dönem gelecek herşey kiralanacak araba vb. herşey sadece kiralama olacak yeni dünya düzenin ayak sesleri Bu nesil son mülkiyete sahip nesil olacak. Sadece zenginlerin mülkiyete sahip olduğu bir düzen olacak. Büyük şehirlerde ev almak hayal olacak. Allah sonumuzu hayra tebdil eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi