SURVİVOR KİM ELENDİ? Yağmur mu, Nisa mı? Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi işareti verdi! Adaya veda eden isim...

Survivor 2022 All Star yarışmasında adaya veda eden isim belli oldu. Bu hafta oynanan dört dokunulmazlık oyununun tamamını Ünlüler takımı kazanmıştı. Böylece eleme potasındaki isimlerin tamamı Gönüllüler takımından oluşuyordu. Yağmur, Ayşe, Evrim ve Nisa gibi yarışmacıların yer aldığı eleme potasının sonucu Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı ayrıca, Acil Durum Konseyi hakkında ilk bilgilendirmede bulundu. Peki, adaya hangi yarışmacı veda etti?

SURVİVOR KİM ELENDİ? Yağmur mu, Nisa mı? Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi işareti verdi! Adaya veda eden isim...
SURVİVOR KİM ELENDİ? Yağmur mu, Nisa mı? Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi işareti verdi! Adaya veda eden isim...
GİRİŞ 20.04.2022 00:10 GÜNCELLEME 20.04.2022 00:21

Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasında eleme konseyi tamamlandı. Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri oynanan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllüler takımı, bu eleme potası için dört isim çıkartmıştı. Evrim, Nisa, Ayşe ve Yağmur gibi SMS potansiyeline sahip isimlerin yarıştığı konsey sonuçlandı. Ayrıca, Acun Ilıcalı; Acil Durum Konseyi hakkında ilk detayları da seyircilerle ve yarışmacılarla paylaştı. Peki, Survivor All Star yarışmasında bu hafta hangi yarışmacı elendi?

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? ÖDÜL NEYDİ?

Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü oynanan dokunulmazlık oyunlarından sonra Salı günü ödül oyunu heyecanı vardı. Kazanan takıma dört yatak ve akşam yemeği hediye edildi. Yarışmanın kızlar etabını Ünlüler takımı, erkekler etabını da Gönüllüler takımı kazanınca En İyiler bölümüne geçildi. Gönüllüler takımından Nisa, Ogeday ve Ayşe sırayla tüm oyunları kazanınca 3-0 gibi net bir skorla ödüle uzandılar. Uzunca bir süredir oyun kazanamayan Gönüllüler, ödül oyunu galibiyetiyle rahat bir nefes almış oldu.

Acun Ilıcalı Acil Durum Konseyi

ACUN ILICALI ACİL DURUM KONSEYİ SİNYALİNİ VERDİ!

Salı günü yayınlanan bölümde en az eleme konseyi kadar dikkat çeken bir diğer gelişme de Acil Durum Konseyi haberiydi. Acun Ilıcalı, Çarşamba günü Acil Durum Konseyi'nin toplanacağını ilk olarak yarışmacılarla paylaştı. Akabinde, "Aslında neden toplanılacağını da bildiğinizi düşünüyorum" diye konuştu. Yarışmacılar "Adalar karışacak mı?" diye sorunca, Ilıcalı bu soruyu onayladı. Böylece, Çarşamba günü yayınlanacak bölümde Ünlüler ve Gönüllüler takımlarındaki yarışmacılar ada değiştirecek. Bu sayede takımların güçleri eşit hale getirilmeye çalışılacak.

Survivor kim elendi

HAFTANIN ELEME ADAYLARI!

Bu hafta oynanan dört dokunulmazlık oyununun tamamında Ünlüler takımının etkisi hissedildi. Ünlüler, dört dokunulmazlığın tamamını kazanırken, Gönüllüler dört ismin adını yazdı. İlk konseyde Evrim, ikinci konseyde Ayşe, üçüncü konseyde Nisa ve son konseyde Yağmur'un adı çıktı. Dört isim zorlu eleme konseyinde SMS yarışına tabi tutuldu.

Survivor eleme

SURVİVOR KİM ELENDİ? OYLAMA SONUCU BELLİ OLDU MU?

Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler yarışmasının adaya veda eden son isim belli oldu. Acun Ilıcalı, noter onaylı zarfı dört eleme adayı ve yarışmacıların huzurunda açıkladı. Buna göre, Pazartesi akşamı yapılan seyirci oylamasında diğer yarışmacılardan daha az oy alarak adaya veda eden isim Yağmur oldu. 

ELENDİĞİNİ ÖĞRENİNCE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Adaya veda ettiğini öğrenince büyük üzüntü yaşayan Yağmur, gözyaşlarına hakim olamayarak; "Aslında ağlamayacağım diye söz vermiştim. Bu anı hissetmiştim gerçekten. Üzülüyorum tabii. Çok üzgünüm. Ama çok eminim. Buradan gidiyorum ama kendimle gidiyorum. Buraya o kadar çok alıştım ki... Sabah uyanınca arkadaşlarımı görmek... Onlarla köşede ağlamak... Onları çok seviyorum" diye konuştu. Adadaki en yakın arkadaşı Sude de ağlamaktan kendini alamadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!