Dünyaca ünlü manken Bella Hadid Türk camisini paylaşmıştı! Hediye yağmuruna tutuldu...

Filistin asıllı Amerika doğumlu dünyaca ünlü manken Bella Hadid, önceki gün İstanbul'daki bir cami imamının çocuklarla oyun oynadığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Bu video dakikalar içerisinde gündeme otururken, videodaki cami hayırseverlerin yeni durağı haline geldi.

Dünyaca ünlü manken Bella Hadid Türk camisini paylaşmıştı! Hediye yağmuruna tutuldu...
Dünyaca ünlü manken Bella Hadid Türk camisini paylaşmıştı! Hediye yağmuruna tutuldu...
GİRİŞ 20.04.2022 13:55 GÜNCELLEME 20.04.2022 14:38
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Amerika Birleşik Devletleri'nde ve dünyanın dört bir yanında çeşitli markaların reklam yüzü olan Bella Hadid, önceki gün İstanbul'daki bir camiden görüntüler paylaşmıştı. Bu görüntülerde Eyüpsultan ilçesine bağlı 5. Levent'teki Hacı Osman Torun Camii imamı, çocuklarla "teravih treni" oyununu oynuyordu. Hadid, o videoyu sosyal medya hesabından paylaşır paylaşmaz camiden yüzlerce kişi haberdar oldu.

İmam Mahmut Eroğlu'na Büyük Övgü

Hacı Osman Torun Camii İmamı Osman Eroğlu, Ramazan ayı vesilesiyle teravih namazı sonrasında çocuklarla "teravih treni" oyununu oynadı. Çocukların namaz esnasındaki hal ve hareketlerini takdir ettiğini belirten imam, önce boy sıralaması yaptı; en sonunda da kuyruğun önüne geçti. Bu görüntüler kısa sürede büyük övgü toplarken, eleştirenler de vardı.

Bella Hadid cami

Filistinli Mohamed Hadid ile Yolanda Hadid çiftinin kızlarından Bella Hadid de, bu görüntülerden etkilenen isimler arasındaydı. İmam Eroğlu'nun "teravih trenini" sosyal medya hesabından paylaşan Hadid, Hacı Osman Torun Cami'nin daha fazla insana ulaşmasında bir nevi aracı oldu.

Camiye Hediye Yağdı

Bella Hadid bu görüntüleri paylaştıktan sonra, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden 5. Levent'teki camiye hediyeler gönderilmeye başlandı. Şekerlemeler, çocuklar için oyuncaklar, dondurma ve yiyecekler gönderilen hediyeler arasında yer alıyor. Bu hediyeler, "teravih treni" oyunundan sonra camiye gelen çocuklar arasında paylaştırılıyor.

Filistin asıllı manken Bella Hadid

Ailelerin Yeni Durağı

Sosyal medya aracılığıyla İstanbul'un dört bir yanından aileler Hacı Osman Torun Camii'nden haberdar oldu. Çocuklarına cami sevgisi aşılamak, Ramazan ayının maneviyat deryasından nasiplenmesini isteyen veliler, çocuklarını Eyüpsultan'daki camiye götürüyor. 

YORUMLAR 13
  • Mehmet selman 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayra vesile olan hayrı yapmış gibidir,Rabbimden cc bu kızımızın hayrını ve hidayetini arttırmasını niyaz ediyorum.
    Cevapla
  • Deli Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok Cesur saygı değer bir bayan, maşallah…. Her yerde her zaman Doğruyu söylemeyi hiçbir zaman ihmal etmiyor ve çekinmiyor.
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir defasinda ben namaz kilarken cocugun biri enseme tokat atti.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Birde namaz kılınırken gürültü yapmasalar, çünkü kıldığımız namazdan bir şey anlamıyoruz. Çocuklarını camiye getiren babalar çocuklarına caminin kutsallığından bahsetmeleri, gürültü yapılmayacağını öğütlemelerini bekliyoruz.
    Cevapla
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var? Namaza adapte olacaksın çocuk her zaman vardı.
    Cevapla
  • Mahmut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir bitmediniz camiye gelen 2 tane çocuk onlarıda siz soğutuyorsunuz. Gerçekten namazdaysan dışardakiler sana bir şey yapamaz namazda değilsen dert etme seninde ordaki çocuklardan farkın yok ama tek fark onlar senden daha çok sevap kazanıyordur eminim.
    Cevapla
  • Zz12 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kafa yapısı ile çocukları camiden soğuttunuz.
    Cevapla
  • ulucak 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım sen rahman la irtibatını kavi tut; dış etkenler savaş olsa seni etkilemez sen kalbine bir bak....
    Cevapla
  • sivasli gariban 1 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuklar hayatları boyunca bu hatırayı hatırlayacak ve hatırladıkça dinine sevgisi ziyadeleşecek ve tatlı bir tebessüm edecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var