Yeni sezon hazırlıkları devam ederken Acun Ilıcalı'ya büyük şok!

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan MasterChef yarışmasının yeni sezonu heyecanla bekleniyordu. 2022 yılında kadroda hangi isimlerin yer alacağı merak edilirken, jüri koltuğunun vazgeçilmez ismi Şef Mehmet Yalçınkaya'dan Acun Ilıcalı'ya kötü haber geldi. Geçen sezon diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun dolar üzerinden maaş aldığı ve bu sebeple ikili arasında tartışma yaşandığı gündeme bomba gibi düşmüştü. MasterChef'le ilgili ortaya atılan iddia herkeste soğuk duş etkisine neden oldu...

Yeni sezon hazırlıkları devam ederken Acun Ilıcalı'ya büyük şok!
Yeni sezon hazırlıkları devam ederken Acun Ilıcalı'ya büyük şok!
GİRİŞ 30.04.2022 11:41 GÜNCELLEME 30.04.2022 11:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yemek tarifleri, yarışmacı ve jüri üyeleri arasında yaşanan diyaloglarla sık sık gündeme gelen MasterChef yarışmasının yeni sezon hazırlıkları başladı. Acun Ilıcalı, yarışma programının Temmuz ayında başlayacağı müjdesini vermişti. Yayınlandığı saat aralığında reyting savaşında zirveyi kimseye kaptırmayan MasterChef geçtiğimiz sezon Eren Kaşıkçı'nın şampiyonluğu ile noktalanmıştı .Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna gibi ünlü isimlerin oturduğu yarışmada  programında yeni sezon öncesi ortaya atılan iddia deprem etkisine sebep oldu.  Üç şefin ekran dışında çok iyi dost oldukları bilinirken, araya para girdi. Yeni sezonda Acun Ilıcalı Mehmet Şef'i ikna edemedi...

Mehmet Şef İle Yollar Ayrıldı!

Gazeteci Arif Hür'ün haberine göre Temmuz ayında yeni sezonu ve yarışmacılarıyla ekrana gelmeye hazırlanan MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya ile yollar ayrıldı. Geçtiğimiz sezon Somer Sivrioğlu'nun maaşını dolar üzerinden alıyor olması nedeniyle Acun Ilıcalı ve Mehmet Şef arasında tartışma yaşandığı konuşulmuş ve iki isim de bu iddiaları yalanlamıştı.

Mehmet Yalçınkaya

Yeni sezonda Mehmet Şef'in yarışmada yer almayacağına dair henüz Acun Medya'dan resmi bir açıklama gelmezken iddialar ise yalanlanmadı. Yeni sezonda Yalçınkaya'nın maaş konusunda talep ettiği ücreti alamadığı için ayrıldığı ise konuşulanlar arasında. 

Kendi İşletmesine Vakit Ayıracak!

Dönem dönem yarışmacılara takındığı sert tavrıyla dikkat çeken Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yarışma programı dışında bir işletmesi olduğu biliniyor. Ayrıca ünlü şefin bir gastronomi ve aşçılık okuluna da sahip. Maaş tartışmaları devam ederken Mehmet Şef'in kendi işletmesine daha çok zaman ayırmak istediği öne sürülse de Acun Ilıcalı'nın ünlü ismi ikna etmek istediği biliniyor.

MasterChef- Acun Ilıcalı

 Kulislerde Konuşulmaya Başlandı!

MasterChef, Türkiye'nin en çok izlenen yemek programlarında zirveyi kimselere kaptırmadı.  Önceki dönemlerinde Show TV ekranlarından yayınlanırken Murat Bozok, Batuhan Piatti, Erol Kaynar gibi ünlü şefler jüri koltuğunda oturmuştu.  Formatın Acun Ilıcalı tarafından satın alınmasının ardından TV8 ekranlarından yayınlanmaya başladı. 5. sezonu geride bırakan MasterChef'te jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın ayrılığı sonrası yerine gelecek isim de kulislerde konuşulmaya başlandı. Gelen bilgilere göre Ali Ronay, Hazer Armani veya Rafet İnce yeni sezonda MasterChef'te jüri koltuğunda oturabilir.

YORUMLAR 9
  • yaşamak güzel 1 yıl önce Şikayet Et
    mehmet şef masterşhef te olmazsa o program tutulmazzzzzzzzzzzzzzzzz
    Cevapla
  • Antimason 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlısıyla tamamen yayından kalkar, israf ve saygısızlık diz boyu.
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    daha şimdiden reklamını yapıyorlar danışıklı dövüş
    Cevapla
  • anadolum 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş adamın boş işleri,
    Cevapla
  • Tr-1 1 yıl önce Şikayet Et
    insanlarin nakör olduklarinin isbati kim tanirdi bu herifi simdi chefmis önceden neyin chefiydin sen sükretmiyorda o Dolar aliyor ya ben adam anlasmasini öyle yapmis sende yapsaydin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki