Hakkında 13 yıl hapis istenen Ozan Güven davasında son gelişme! Darp ettiği Deniz Bulutsuz...

Oynadığı dizi ve filmlerle ülke çapında tanınan Ozan Güven, Deniz Bulutsuz ile girdiği dava sürecinde gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Deniz Bulutsuz'a şiddet gösterdiği iddia edilen Ozan Güven için 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor.

Hakkında 13 yıl hapis istenen Ozan Güven davasında son gelişme! Darp ettiği Deniz Bulutsuz...
Hakkında 13 yıl hapis istenen Ozan Güven davasında son gelişme! Darp ettiği Deniz Bulutsuz...
GİRİŞ 14.05.2022 10:04 GÜNCELLEME 14.05.2022 10:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ünlü oyuncu Ozan Güven, Deniz Bulutsuz'u darp etme suçundan yargılanıyor. Dava sürecinin devam ettiği olayda son gelişme yaşandı. Her iki tarafından da karşılıklı dava açtıkları olay Ozan Güven 13 yıllık hapis cezası ile yargılanıyor. 

Ozan Güven

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in kiraladıkları ev 600 bin lira! Sadece hafta sonları...Hadise ve Mehmet Dinçerler'in kiraladıkları ev 600 bin lira! Sadece hafta sonları...

DAVADA SON GELİŞME

Deniz Bulutsuz'a 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından yasal süreçten geçen Ozan Güven için 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi. 

Deniz Bulut'a şiddet uygulamaktan yargılanan Ozan Güven'in dava günü belli oldu. Güven, 9 Haziran'da hakim karşısına çıkacak. Hakim'in vereceği karar oldukça merak ediliyor. 

Deniz Bulut'un darp edildikten sonraki hali

Deniz Bulutsuz'un olayın ardından çekilen fotoğrafı

Teşkilat'tan ayrılan Mesut Akusta açtı ağzını yumdu gözünü: Yapılacak iş değil! Teşkilat'tan ayrılan Mesut Akusta açtı ağzını yumdu gözünü: Yapılacak iş değil!

NE OLMUŞTU? 

Geçtiğimiz günlerde, moda dergisi editörü Deniz Bulut, eskiden birliktelik yaşadığı ünlü oyuncu Ozan Güven'i emniyet güçlerine şikayet etti. Ozan Güven'in kendisini darp ve tehdit ettiğini  yetkililere aktaran Bulutsuz bir dava sürecine girdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, Ozan Güven'in Deniz Bulutsuz'a "hakaret, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama" suçuyla yargılanmaktadır. 

Deniz Bulutsuz

Bunun üzerine Ozan Güven de, Deniz Bulutsuz'a yönelik bir dava açtı. Davada, Deniz Bulutsuz'un da kendisini darp ettiğini öne sürdü. Dava kapsamında Deniz Bulutsuz 'basit yaralama' suçu ile yargılandı.

Bu iki dava birleştirildi. Dava süreci hala devam etmektedir.

YORUMLAR 5
  • DAĞDAKİ Çoban 1 yıl önce Şikayet Et
    Sağ yumruğu güzel yere vurmuş HALK KIN ÖNÜNE ÇIKIP ŞOV YAPIYORLAR UTANMADAN KADINCAĞIZI ACAİP DÖVMÜŞ bu tür adamlara söylenecek bir kaç söz var aslında ben en basit ve ağırını söyleyeyim KORKAK !!! BİRDE DAĞDA ÇOBANI BEĞENMEZLER BUNLAR AMA BİR ÇOBAN KADAR NE İNSAN SEVGİSİ VAR NEDE İÇLERİNDE MERHAMET VAR
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Palavra,3 yıldan 13 yıla kadar hapismiş.2 yıl bilmem kaç ay hapis cezası verirler iyi hali göz önünde bulundurularak 1 yıl ve bir kaç ay hapse karar verirler onuda para cezasına çevirirler,kararın açıklanmasını geri bırakıp mahkemeyi bitirirler.Bekleyin görün
    Cevapla
  • Barbaros Hayrettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Atın şu Caniyi içeriye
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    İçki bütün kötülüklerin anasıdır.
    Cevapla
  • Karakurt5561 1 yıl önce Şikayet Et
    anası değilde sebebi diyelim mi?Ana gibi kutsal kelimeyi korumuş oluruz belki
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı