Mehmet Şef MasterChef'ten ayrılıyor mu? Açıklama bizzat Mehmet Yalçınkaya'dan geldi

4 sezondan beri TV8 ekranında Masterchef Türkiye programında jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, yeni sezondaki ayrılığı ile gündeme geldi. Bunun üzerine sosyal medyada gündem olan Mehmet Şef, konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte tüm detaylar...

Mehmet Şef MasterChef'ten ayrılıyor mu? Açıklama bizzat Mehmet Yalçınkaya'dan geldi
Mehmet Şef MasterChef'ten ayrılıyor mu? Açıklama bizzat Mehmet Yalçınkaya'dan geldi
GİRİŞ 17.05.2022 10:19 GÜNCELLEME 17.05.2022 10:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

2018'den beri TV8 ekranında seyirci ile buluşan MasterChef Türkiye programının sevilen jüri üyesi Mehmet Şef'in 2022 sezonunda programa veda edeceği gündeme geldi. Sosyal medyada  gündem olan bu habere ilişkin açıklama bizzat Mehmet Yalçınkaya'nın kendisinden geldi. 

4 sezondan beri MasterChef'in jüri şefleri arasında yer alan, tecrübelerini yarışmacılara aktaran Mehmet Yalçınkaya, 5.sezonda yarışmada olmayacağına ilişkin bilgiler medyaya sızdı. Birçok haber sitesi, Mehmet Şef'in Masterchef'e veda ettiğini, onun yerine ise CZN Burak, Arda Türkmen gibi isimlerin düşünüldüğü iddia edildi.

Mehmet Şef kimdir? Mehmet şef nereli ve kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya evli mi? Mehmet Şef kimdir? Mehmet şef nereli ve kaç yaşında? Mehmet Yalçınkaya evli mi?

Mehmet Yalçınkaya

MEHMET ŞEF AÇIKLADI

Bu haberlerin ülke gündemine düşmesinin ardından Mehmet Şef konuya açıklık getirdi. 13 Mayıs'ta Instagram hesabı üzerinden hakkındaki iddiaları reddedecek bir paylaşım yapan Mehmet Yalçınkaya, programdan ayrılmadığını bildirdi. 

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in kiraladıkları ev 600 bin lira! Sadece hafta sonları...Hadise ve Mehmet Dinçerler'in kiraladıkları ev 600 bin lira! Sadece hafta sonları...

Mehmet Yalçınkaya'nın paylaşımı

Mehmet Şef, MasterChef ekibi ile birlikte çektiği fotoğrafı yayınladı ve altına şu notu düştü:

MasterChef Türkiye yapımcılarımız İrem Kanan, Bilgi Arslan, hocamız Behşet Hıdıroğlu ve ekipten arkadaşlar ile akşam yemeği. Yeni sezon hazırlıkları devam. Heyecanla çalışıyoruz.

Hakim karşısına çıkan Ozan Güven için 13 yıl hapis isteniyor! Darp ettiği Deniz Bulutsuz...Hakim karşısına çıkan Ozan Güven için 13 yıl hapis isteniyor! Darp ettiği Deniz Bulutsuz...

Mehmet Şef

Mehmetb Yalçınkaya'nın bu paylaşımının ardından sevenleri bir hayli mutlu oldu. Masterchef'in eni sezonda da Mehmet Şef ile devam edeceği izleyicileri heyecanlandırdı.

YORUMLAR 3
  • dedeoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    MasterŞef demek Mehmet şef demek. O olmazsa program eski tadını vermez ve topal ördeğe benzer. Programdan ayrılmadığına çooook ama çok sevindik.
    Cevapla
  • S. Ö. 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür programlar faydadan çok zararlı olmaya başladı. Bir kişinin doyamayacağı bir tabak yemek için kullanılan malzeme, aklın alacağı şekilde değil. Jürinin geçen yıl Hasan'a haksızlık yaptığına inananlardanım, pis bir sakalla şef olunacağını hiç düşünmem.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Bayım Adamların Saç,Sakal,Bıyıkla İşi Yok. Zira Kendilerinde de Var. Ayrıca İsrafı Evinde Daha Fazla Yapıyorsundur :) Neyse Konu O da Değil de Tek Faydası Enteresan Yemekler Öğrenebiliyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi