45 bin liralık krem öneren Yasemin Özilhan’dan ilginç “süt” ve “peynir” çıkışı

İş insanı İzzet Özilhan’ın eşi, eski oyuncu Yasemin Özilhan; önceki günlerde katıldığı bir etkinlik sırasında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. “Artık her şey pahalı” diyen Özilhan, “Marka takıntım yok” diyerek kendisiyle çelişti. İşte, Yasemin Özilhan’ın açıklamaları…

45 bin liralık krem öneren Yasemin Özilhan’dan ilginç “süt” ve “peynir” çıkışı
45 bin liralık krem öneren Yasemin Özilhan’dan ilginç “süt” ve “peynir” çıkışı
GİRİŞ 19.05.2022 20:33 GÜNCELLEME 19.05.2022 22:12
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kilosu 760 TL’lik pikan cevizi tarifiyle uzun süre konuşulan eski oyuncu Yasemin Özilhan, bu kez 45 bin liralık fiyata sahip kremi takipçilerine önermesiyle gündeme gelmişti. Takipçilerinin eleştiri yağmuruna tuttuğu ünlü isim, bu kez oldukça ilginç bir açıklamayla kendini savundu.

Evlenince Oyunculuğu Bıraktı

Uzun yıllar Doktorlar dizisinde “Ela Hemşire” karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan’la evliliğinden sonra oyunculuk kariyerini noktalamıştı. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan eski aktrist, lüks ürün tavsiyeleriyle gündemdeki yerini koruyordu. Instagram’da 1,5 milyon takipçisi bulunan ünlü isim, bir muhabirin bu yöndeki sorusuna, insanı şaşırtacak türden bir cevap verdi.

Yasemin Özilhan

Zor Soru Karşısında Dediklerini Yuttu

Geçtiğimiz günlerde bir şarkıcının işbirliğiyle hazırlanan kıyafet koleksiyonunun davetlileri arasında Yasemin Özilhan da vardı. Etkinlikteki gazetecilerin sorularını cevaplayan ünlü isim kendisiyle çelişti. Bir gazetecinin kıyafeti hakkındaki sorusuna “Marka takıntım yok. Üzerime yakışanı giyerim” diyen eski oyuncu, takipçilerine 45 bin liralık krem önermişti.

“Sadece Benim Kıyafetlerim Değil…”

Başka bir gazetecinin "lüks" ürün önerilerini sorması üzerine bu kez ünlü isim şaşırtan bir açıklama yaptı. “Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil ki. Artık her şey pahalı. Özellikle kıyafetlerle ilgili bir şey değil” sözleriyle kendini savundu. Kıyafet üzerinden “Marka” takıntısı olmadığını söyleyen Özilhan, geçtiğimiz günlerde 45 bin liralık yüz kremi önermişti.

Yasemin Özilhan'ın önerdiği krem

“Süt Alamıyor ama…”

Ünlü ismin katıldığı bir etkinlikteki bu sözleri sosyal medyada gündeme oturdu. Özilhan’ın takipçileri ve bazı internet kullanıcıları, “Süt alamıyor ama 45 bin liralık krem öneriyor” yorumunda bulundu. Bazı kullanıcılar da, Özilhan’a seslenerek; “Siz hiç peynir aldınız mı?” sorusunu yöneltti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 7
  • esas 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabamı satıp alayım bari. 45 bin TL krem iyimiymiş. Ehh artık bir kaç ay da süt içmeyiz.
    Cevapla
  • sezer Tuygun 1 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi bilen gören Allah'a havale
    Cevapla
  • Süleyman BENLİ 1 yıl önce Şikayet Et
    Kayserili Hemşom paraya kıymış demek ki...
    Cevapla
  • nazlı 1 yıl önce Şikayet Et
    tövbe tövbe.
    Cevapla
  • Mehmet58 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmek yoksa jeletinli kek yesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması