Survivor şampiyonu İsmail Balaban çileden çıktı! Rakibine tokat attı...

Geçtiğimiz yıl TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban, 9'uncu Manavgat Yağlı Güreş turnuvasında rakibi Orhan Okulu'ya tokat attı. Müsabakanın hakemi güreşi bir süreliğine durdururken iki tarafta kendilerine verilen cezalara itiraz etti.

Survivor şampiyonu İsmail Balaban çileden çıktı! Rakibine tokat attı...
Survivor şampiyonu İsmail Balaban çileden çıktı! Rakibine tokat attı...
GİRİŞ 23.05.2022 16:03 GÜNCELLEME 25.05.2022 12:00
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Yağlı Güreş kariyerinde iki kez Kırkpınar Başpehlivanı olma başarısı gösteren İsmail Balaban, Manavgat'taki bir turnuvada rakibi Orhan Okulu ile gerilim yaşadı. Okulu'nun faullerine dayanamayıp rakibine tokat savuran ünlü isim, bir anda rakibiyle yüz yüze geldi. O anlarda karşılaşmanın hakemi ikilinin arasına girip sakinleştirmeye çalışırken, takımlardan da oyunculara uyarılarda bulunuldu. 

OKULU'NUN FAULLERİNE DAYANAMADI

Manavgat'taki 9'uncusu düzenlenen Yağlı Güreş etkinliklerinin ilk turunda sürpriz bir kura çekildi. Daha önce Kırkpınar Yağlı Güreşleri finalinde kozlarını paylaşan ikili, bu kez ilk turda mücadele etti. Mücadelenin ilk dakikalarında iki taraf da agresif tutumlar gösterirken, İsmail Balaban rakibine tokat savurdu. 

İsmail Balaban Orhan Okulu

"BEN NE ZAMAN VURDUM?"

"Ben ne yaptım da bana da verdiniz? Ben ne ara vurdum?" diye karşılaşmanın hakemine sitem eden Orhan Okulu, rakibinin kırmızı kart görmesini istedi. Hakem kararını bozmayınca Okulu, "Böyle bir şey var mı? Ben ne zaman vurdum?" şeklindeki ifadelerle orta hakeme çıkıştı. 

BALABAN: "İZLE AĞABEY KAMERADAN..."

İsmail Balaban ise tokat atmasından ötürü sarı kart yemesine itiraz etmezken, hakemin itirazları karşısında kamera kayıtlarının tekrardan izlenilmesini talep etti. Okulu'nun kendisine birden fazla defa vurduğunu söyleyen güreşçi, "İzle ağabey kameradan. Adam böyle vurdu. Yok mu kameranız? İzle ağabey." diye sitem etti.

O anlarda İsmail Balaban'ın antrenörü, sporcusunu yanına çağırarak sakin kalmasını istedi. Balaban'da antrenörünün sözlerine itimat ederek tekrar er meydanına döndü.

Er meydanlarının iki ünlü güreşçisi İsmail Balaban ile Orhan Okulu'nun ilk tur mücadelesi, ilk tur karşılaşmalarına nazaran oldukça uzun sürdü. Son bölümde, payandadan kayıp kasnağı bulan Orhan Okulu, Kırkpınar finalinde mağlup olduğu rakibini ilk turda turnuvanın dışına itti. Ünlü güreşçi Okulu, rakibini puanlama usulüyle mağlup etti. 

SURVİVOR ŞAMPİYONU OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıl TV8 ekranlarındaki Survivor 2021 Ünlüler Gönüllüler yarışmasına davet edilen İsmail Balaban, sezonu şampiyonlukla tamamlamıştı.

Survivor İsmail Balaban

İlk olarak, İstanbul'daki finale bilet alan yarışmacı, final etabında Gönüllüler takımından rakibi Yiğit Poyraz'ı SMS oylarıyla mağlup etmişti. Survivor'dan sonra tekrar er meydanlarına dönen Balaban, güreş kariyerine devam ediyor.

KAYNAK: AKDENİZİN BAŞPEHLİVANLARI YOUTUBE
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 32
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle elemanların ata sporunda işi nedir?
    Cevapla
  • dmrabdllh 1 yıl önce Şikayet Et
    zaten terbiyesizin biriydi gene yapmış terbiyesizliğini
    Cevapla
  • ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    yakışmadı sana. şov yapma işine bak. anca kameralara oyna zaten. ata sporunu getirdikleri duruma bak.
    Cevapla
  • ahiret 1 yıl önce Şikayet Et
    baktıki rakip dişli bir halt edemeyecek ünvanını korumuşş
    Cevapla
  • deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Survivor cı olmuş ama güreşçi olamamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi