Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten şaşırtan sözler: Karnesini bekleyen öğrenciler gibi...

Camdaki Kız dizisinde başrol oynayan ve oynadığı Nalan karakteri ile akıllara kazınan Burcu Biricik, diziye ilişkin yaptığı yorumu ile bir hayli şaşırttı. Sezon finalini beklediğini ifade eden Burcu Biricik, kendisini karnesini bekleyen öğrencilere benzetti.

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten şaşırtan sözler: Karnesini bekleyen öğrenciler gibi...
Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik'ten şaşırtan sözler: Karnesini bekleyen öğrenciler gibi...
GİRİŞ 27.05.2022 11:42 GÜNCELLEME 27.05.2022 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2 sezondan beri Camdaki Kız'da Nalan karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Burcu Biricik, dizinin sezon finaline hazırlandığı ifade etti. Kendisini karnesini bekleyen öğrencilere benzeten Burcu Biricik, ettiği sözlerle şaşkınlık oluşturdu. 

Burcu Biricik, eşi ile birlikte Etiler'deki bir alışveriş merkezinde gazetecilere konuştu. Dizinin final yapmayacağını, 3'üncü sezona da devam edeceğini ifade eden Biricik, dizinin sezon finalinden de bahsetmeyi ihmal etmedi.

Burcu Biricik kimdir? Burcu Biricik nasıl ünlü oldu? Burcu Biricik eski hali...Burcu Biricik kimdir? Burcu Biricik nasıl ünlü oldu? Burcu Biricik eski hali...

Camdaki Kız'da Nalan karakterini oynayan Burcu Biricik

Camdaki Kız'ın gerçek hayat hikayesi ortaya çıktı! Camdaki Kız'ın sonunda...Camdaki Kız'ın gerçek hayat hikayesi ortaya çıktı! Camdaki Kız'ın sonunda...

Burcu Biricik, Camdaki Kız'ın sezon finalini beklediğini, hemen ardından tatile çıkacağını belirtti. Konuyla ilgili, "Karnesini bekleyen öğrenciler gibi sezon finali bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Burcu Biricik ve eşi Emre Yetkin

TATİL İÇİN ZANZİBAR DÜŞÜNÜYOR! 

Sezon finalinin ardından eşi Emre Yetkin ile tatile çıkacağını bildiren Burcu Biricik, tatil için Afrika kıtasının doğusunda yer alan Zanzibar'a gitmeyi planladıklarını söyledi. 

Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı! Sadece reklamlardan 3 buçuk milyon...Burcu Esmersoy'un aylık kazancı dudak uçuklattı! Sadece reklamlardan 3 buçuk milyon...

Burcu Biricik

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • KARTAL 1 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksız bir film,kızın annesi kızını ilişkiye girmeye zorluyor,filmde gerdek gecesini gösteriyor,ailenin şöförü evli kadına ilgi gösteriyor, ailecek seyredilecek bir film değil,inşallah final yapar.
    Cevapla
  • cengiz türkoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    saygı değer milletim size bir tavsiyem var şımartmayın yarın sizi küçümser ve akılnızı beğenmez ve tepeden bakarlar o yüzden işini yapsın işini yaptı diye birine hayranlık duyulmaz maaş ödenir sen izlediğin için işini iyi yapmıştır işini iyi yaptıysa parasını almıştır olay bukar tepenize çıkarmayın yarın inadınıza tiyatro yaparlar peygambere cahil derler haddini aşmamasını şimdiden öğrentin sonra senden kazandığı parayla seni linç eder bu bir tespittir kimseyi yada bir kurumu hedef almamıştır...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi