Naz Elmas'a büyük şok! 30 bin dolarlık şantaj olayı emniyette...

Oyuncu Naz Elmas, ailesinde şantaj olayları ile gündeme geldi. Geçtiğimiz yıllarda Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas'ın eşine şantaj yapıldı. 30 bin doların talep edildiği şantaj emniyet güçlerine aktarıldı.

Naz Elmas'a büyük şok! 30 bin dolarlık şantaj olayı emniyette...
Naz Elmas'a büyük şok! 30 bin dolarlık şantaj olayı emniyette...
GİRİŞ 08.06.2022 09:26 GÜNCELLEME 08.06.2022 09:26

2003'ten beri oyunculuğa devam eden Naz Elmas'ın eşi Erol Özmandıracı'ya şantaj yapıldığı ortaya çıktı. Aile içinde huzursuzluk oluşturan olay, emniyet güçlerine irtikal etti.

Oyuncu Naz Elmas, 2019'da hayatını birleştirdiği Erol Özmandıracı'ya sosyal medya üzerinden şantaj yapıldı. "Elimde mesajların var. Vermezsen bunları yayarım" şeklindeki şantaj mesajında 30 bin dolar talep edildi. 

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç soru! Kuraklığın bitmesi için evlendirilen...Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç soru! Kuraklığın bitmesi için evlendirilen...

Naz Elmas

'Naz Ceylan' takma adını kullanan şantajcı, Erol Özmandıracı'nın eşi Naz Elmas ile olan yazışmalarını elinde bulunduğunu öne sürdü. İstediği parayı vermezse, özel içerikli olan bu mesajları yazmakla tehdit etti. 

BİTCOİN ÜZERİNDEN TALEP!

Mesaj yoluyla şantajın gerçekleştiği olayda Erol Özmandıracı'dan istenen paranın Bitcoin üzerinden ödenmesi istendi. 

Naz Elmas ve eşi  Erol Özmandıracı

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayın üzerine, Erol Özmandıracı, konuya ilişkin detayları anlatarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Tehdit altında olduğunu belirten Özmandıracı şantajcının yakalanıp cezalandırılması talebinde bulundu.

Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği biliniyor. 

Oyuncu Naz Elmas

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi