Beyazıt Öztürk yeni yatırımını açıkladı!

Ekranların ünlü ismi Beyazıt Öztürk, önceki gün İzmir Alaçatı’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öztürk, pandemi döneminde başlattığı yatırımını ilk kez duyurdu.

Beyazıt Öztürk yeni yatırımını açıkladı!
Beyazıt Öztürk yeni yatırımını açıkladı!
GİRİŞ 19.06.2022 15:07 GÜNCELLEME 19.06.2022 15:10
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2018'den beri O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, sezonun sona ermesiyle beraber soluğu Alaçatı’da aldı. Annesiyle beraber İzmir’de kaldığını belirten ünlü isim, bisiklet sürdüğü esnada basın mensuplarıyla karşılaştı. Gazetecilerle ayaküstü konuşan Öztürk, Covid-19 döneminde başlattığı girişimini ilk kez anlattı.

"BOL BOL SPOR YAPARAK VAKİT GEÇİRİYORUM"

"Aileler Yarışıyor", "Ucunda 1 Milyon Var", "Beyaz Show" ve son olarak "O Ses Türkiye" gibi programlarda yer alan Beyazıt Öztürk, son dönemde ekranlardan uzaktaydı.

Beyazıt Öztürk bisiklet sürerken

Annesiyle İzmir Alaçatı'daki yazlığında vakit geçiren Öztürk vaktinin önemli bölümünü spor yaparak geçiriyor. Ünlü isim, İzmir'deki günlerini şu sözlerle anlattı:

Annemle birlikte daha çok burada kalıyorum, ona da iyi oluyor. Bol bol spor yaparak, vakit geçiyorum. İstanbul’da rahat yapamıyorsun, burada daha güzel keyifli oluyor.

O SES TÜRKİYE'YE DEVAM EDECEK Mİ?

Televizyonda bir tek O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk'ün yeni sezon kadrosunda yer alıp almayacağı da merak ediliyordu. Öztürk, konuya ilişkin olarak şöyle konuştu: “O Ses Türkiye yarışması vardı. Bu sene olacak mı, olmayacak mı belli değil. Onlara Acun (Ilıcalı) bakıyor, onun da haberi gelir"

YENİ GİRİŞİMİ

O Ses Türkiye dışında çeşitli firmaların reklam yüzü de olan Beyazıt Öztürk, bir firma ile olan bağlantısını heykel atölyesi girişimine yöneltti.

Fabrika atıklarını ve eski kabloları heykele dönüştürdüğünü anlatan Öztürk: "Fabrikadan çıkan atıklar ile 15 tane büyük boyutlarda heykel yaptık. Konsepti Kadın Voleybol Milli Takımı. Firma, takıma sponsor olduğu için onların figürleri üzerine yaptık heykelleri, enteresan bir şey oldu" diye konuştu. 

PANDEMİ SÜRECİNDE BAŞLADI

Aynı zamanda Eskişehir Anadolu Üniversitesi Seramik-Heykel Fakültesinden mezun olan Beyazıt Öztürk, okuduğu bölümle ilgili yeni girişimine Covid-19 pandemisi devam ederken başladı. "Benim de esas meslek okuldan, pandemi döneminde aklımıza geldi 'Yapalım mı?' dedik, şirket de 'Hadi yapalım' dedi. Sağ olsun hocalardan 1-2 arkadaşım destek attı. Eylül ayında Zorlu'da bir sergi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Kayseri 1 yıl önce Şikayet Et
    Oo tmm cehapelilerin gözüne girdin yakında sana teklif yaparlar heykelimiz ol diye
    Cevapla
  • hacı 1 yıl önce Şikayet Et
    chp duymasın :) :)
    Cevapla
  • Derzeit 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP liler ancak Heykelden anlar :))
    Cevapla
  • Hakı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kullandığın intenet sitesi bile sanat bence yanlış düşünen sensin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi