Özcan Deniz kucağına aldığı oğlunun annesini binlerce insanın önünde kötüledi: Kariyerimi noktalarım!

Eski eşi Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz çarpıcı açıklamalarının ardından gündem oldu. Harbiye'de verdiği konsere oğlu Kuzey'i de çıkarıp, özel hayatıyla ilgili bilgi veren Deniz, gerekirse kariyerini feda edebileceğini ifade etti. İşte, konuya ilişkin tüm detaylar...

Özcan Deniz kucağına aldığı oğlunun annesini binlerce insanın önünde kötüledi: Kariyerimi noktalarım!
Özcan Deniz kucağına aldığı oğlunun annesini binlerce insanın önünde kötüledi: Kariyerimi noktalarım!
GİRİŞ 05.07.2022 09:42 GÜNCELLEME 05.07.2022 09:42
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Özcan Deniz verdiği konserde özel hayatına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Kısa süre önce yollarını ayırdığı eski eşine göndermeler yapan müzisyen, oğlu için kariyerini noktalayacağını söyledi. Öte yandan para için oğlunun kendisinden koparılmaya çalıştığını iddia etti.

Özcan Deniz, uzun yılların ardından Harbiye'de konser verdi. Son günlerde özel hayatındaki olaylarla gündeme gelen Deniz, bu kez müzikseverlerle adeta dertleşti. Eski eşinden yakınan ünlü sanatçı, oğlu Kuzey'i de sahneye çıkararak, dikkat çekici açıklamalar yaptı. 

Özcan Deniz ve oğlu Kuzey

"PARA UĞRUNA OĞLUMU BENDEN KOPARMAYA ÇALIŞIYORLAR!"

Konser alanında, kısa süre önce olaylı bir şekilde boşandığı Feyza Aktan'ı adeta şikayet eden Deniz, açıklamaları ile, "yok artık" dedirtti. Ünlü şarkıcı, sırf para uğruna oğlu Kuzey'in kendisinden koparılmaya çalıştığını öne sürdü. 

Oğlunu annesinden koparma gibi bir çabası olmadığından da bahsederek kendisini anlatan Deniz, oğlunun kendisine yönelik bir silah olarak kullanılmasını engellemeye çalıştığını belirtti. 

Feyza Aktan kimdir ve nerelidir? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın asıl mesleği...Feyza Aktan kimdir ve nerelidir? Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'ın asıl mesleği...

Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan

"OĞLUM İÇİN KARİYERİMİ NOKTALARIM"

Oğlu için hayatını ve birikimini ortaya koyduğunu ifade eden Özcan Deniz, 6 ay süren dava sürecine ilişkin detayları da paylaştı. Ayrıca, evladı karşısında kariyerini umursamadığını ve gerekirse oğlu için kariyerini noktalayabileceğini ifade etti. 

Özcan Deniz'in Harbiye'de verdiği konser

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Kariyersiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Pardon da ne kariyeri hangi üniversiteden hangi ne kariyeri almış ?
    Cevapla
  • Kariyer kasiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Pardon da hangi kariyeri hangi üniversiteden hangi ne kariyer diploması almış
    Cevapla
  • Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    ahlaksız filmler yaparak toplumu bozan bir şahsiyet hangi kariyerlerden bahsediyor acaba. ahlaksızlık basamaklarının kariyeri yukarı değil aşağı gider
    Cevapla
  • Misafir65 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi kariyerden bahsediyor bu adam sanki alim hafızlıktan icazet almış. Bu toplumu bu sanatçı tayfası bu hale getirdi.
    Cevapla
  • Çitlehgk 1 yıl önce Şikayet Et
    Özcan abi iyi bir insan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi