Ünlülerden 15 Temmuz paylaşımları: Hain darbe girişimini unutmadılar...

Türk Milletinin iradesine darbe yapmaya çalışanların giriştikleri kalkışmanın üzerinden tam 6 sene geçti. 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi hafızlara da tazeliğini koruyor. Bu günü unutmayan vatandaşlar yaptıkları paylaşımlarla milletimizin gösterdiği direnişi ve zaferi kutluyor. Birçok ünlü isim ise sosyal medya üzerinden bu günü unutmadıklarını gösterdi. İşte o paylaşımlar...

Ünlülerden 15 Temmuz paylaşımları: Hain darbe girişimini unutmadılar...
Ünlülerden 15 Temmuz paylaşımları: Hain darbe girişimini unutmadılar...
GİRİŞ 16.07.2022 12:19 GÜNCELLEME 16.07.2022 12:19
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden yıllar geçmesine rağmen Türk milletine ve devletine karşı yapılmak istenenler hala hafızalarda. Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere milletimizin gösterdiği inanç ve mücadele darbecilere karşı en büyük güç oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinin üzerinden geçen 6 yıla rağmen yaşananlar dün gibi akıllarda. Birçok ünlü isim bu günü unutmayarak, milletimizin birliğini ve bütünlüğünü kutlayıp, şehitlerimizin şehadetine yad ettiler. İşte bu günü unutmayan o ünlüler...

15 Temmuz Hain Darbe Girişimini Unutmadılar!

Milletin iradesine karşı gelmeye çalışan hain terör örgütü üyeleri, 6 yıl önce tam da bu gün darbe girişiminde bulunmuşlardı. Milletimizin dirayeti ve mücadelesiyle karşı karşıya kalan hain teröristlerin darbe girişimi başarısız olmuştu. Tüm vatandaşlar, bu girişime karşı koyarken şehit olan 251 şehidimizi her sene bu gün anıyor ve minnetle yad ediyor. İşte bu günü unutmayan ve 15 Temmuz ile ilgili paylaşım yapan ünlü isimler...



Alişan

Şarkıcı Alişan Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda elinde Türk bayrağı ile çekilen fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin "#15temmuz" yazısını fotoğrafın üzerine kondurması dikkat çekti.



Hakan Ural

Hakan Ural yaptığı paylaşımda, "Demokrasi ve milli birliğimizin hedef alındığı 15 temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde bu hain adımı atmaya kalkanları bir kez daha lanetliyor vatanımız milli birlik bütünlüğümüz için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnet ile anıyoruz...Cenabı Allah birdaha yaşatmasın" ifadelerini kullandı.



Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Demokrasimiz ve milletimiz için kendini feda eden kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum" şeklinde ifadeler kullandı.



Ebru Gündeş

Şarkıcı Ebru Gündeş, üzerinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü şehitlerimizi minnetle anıyoruz" yazan ve Türk bayrağı bulunan bir fotoğraf paylaştı.



Hülya Koçyiğit

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit ise 15 Temmuz gecesi şehit olan 251 şehidimizin bulunduğu ve üzerinde şanlı hilalin ve yıldızın olduğu bir paylaşımda bulundu.



Deniz Seki


Şarkıcı Deniz Seki ise sosyal medyadan yaptığı hikaye paylaşımında "Toprak uğrunda ölen varsa vatandır" ve "Şehitlerimizi minnetle anıyoruz" yazılı bir görsel paylaştı.



CZN Burak


Hatay Medeniyetler Sofrası restoranının sahibi CZN Burak lakaplı Burak Özdemir Türk bayrağı emojisi ve 15 Temmuz logolu bir paylaşım gerçekleştirdi.



Müge Anlı


Ünlü gazeteci Müge anlı Instagram hesabından 15 Temmuz logolu bir paylaşım gerçekleştirdi.



Mehmet Ali Erbil


Mehmet Ali Erbil ise yaptığı paylaşımın altına "Allah bir daha yaşatmasın" ifadelerini kullanarak 15 Temmuz gecesi köprü de çekilen fotoğrafı paylaştı.



Özcan Deniz


Ünlü şarkıcı Özcan Deniz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmet ile anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 22
  • ,,,,,,,,,,,, 1 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek vatanseverler
    Cevapla
  • 52 Korganlı 1 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuzu unutmayacağız. Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anacağız. Gazilerimizide saygıyla hatırlayacağız.
    Cevapla
  • Muslim Brothers 1 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti seçimleri kaybederse ancak o zaman görürüz dostu düşmanı.
    Cevapla
  • davam türkistan 1 yıl önce Şikayet Et
    gezici provakator arsız terorist tipler den beklemiyoruz zaten paylasim halkim sanatcilari yeter ulkemize
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gezinin ünlüleri ağaç dikyorlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!