Adem Kılıççı'nın Acun Ilıcalı'yı takip etmeme sebebi herkesi şaşırttı: 2-3 senesi var

Survivor All Star 2022 sona erdi ama programın izleri hala devam ediyor. Bu yıl Survivor finalisti olan ancak şampiyonluk elde edemeyen Adem Kılıççı, Acun Ilıcalı ve Nisa Bölükbaşı ile ilgili yaptığı açıklamalarla şaşırttı. Hem Acun Ilıcalı'yı hem de Survivor 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nı sosyal medyadan takip etmeyen Kılıççı, nedenlerini tek tek anlattı.

Adem Kılıççı'nın Acun Ilıcalı'yı takip etmeme sebebi herkesi şaşırttı: 2-3 senesi var
Adem Kılıççı'nın Acun Ilıcalı'yı takip etmeme sebebi herkesi şaşırttı: 2-3 senesi var
GİRİŞ 29.07.2022 09:06 GÜNCELLEME 29.07.2022 09:06
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2022 Survivor All Star finalisti adem Kılıççı, sosyal medya üzerinden hem Acun Ilıcalı'yı hem de rakibi Nisa Bölükbaşı'nı takip etmemesi ile dikkatleri üzerine çekti. Konuya ilişkin açıklama yapan Survivor Adem, anlattıkları ile bir hayli şaşırttı.

Survivor 2017'de ikincilik, Survivor 2018'de şampiyon, Survivor All Star 2022'de ise yeniden ikincilik elde eden Adem Kılıççı, Survivor değerlendirmeleri ile adından söz ettirdi. Adem Kılıççı'nın Survivor All Star 2022'de şampiyon olarak seçilmemesi de sosyal medyada oldukça büyük tepki toplamıştı. 

Youtube kanalı üzerinden yayınlanan İrem Erbaş'ın sunduğu Bir Başka programına katılan Adem Kılıççı merak edilen tüm soruları yanıtladı. Program yaklaşık 100 bin kişi tarafından izlendi. 

Bir Başka programı

ACUN ILICALI'YI SOSYAL MEDYADAN TAKİP ETMEME NEDENİNİ AÇIKLADI

Sunucu İrem Erbaş'ın sorularını cevaplayan Kılıççı, takip etmeme olayının yeni değil, 2-3 senelik bir olay olduğunu söyledi. Ancak bu durumun, "2-3 senesi var" dediği durumun yeni bir olaymış gibi medyaya servis edildiğini dile getirdi.

Kılıççı, Survivor All Star'a gitmeden önce de Acun Ilıcalı'yı takip etmediğini belirtti. Sosyal medyada takipleşmemenin ise Ilıcalı ile kendisi arasında bir esprisinin olduğunu vurguladı. 

Adem Kılıççı

NİSA BÖLÜKBAŞI'NI DA TAKİP ETMİYOR!

Adem Kılıççı, Survivor All Star 2022 şampiyonu Nisa Bölükbaşı'nı da takip etmeyişi ile ardından söz ettirdi. Bu konuya da açıklık getiren Kılıççı, Nisa'yı hayatında istemediği gibi sosyal medya üzerinden takip etmediğini açıkladı.

Ancak bu durumun şampiyon olması durumu ile ilgisinin olmadığını, kendisi için "İğrenç bir insan. O hak etmiyor" cümlelerini sarf ettiği için Nisa Bölükbaşı'nın hayatında yeri olmadığını ifade etti. Bu cümlelerin de zoruna gittiğini söylemekten kaçınmadı. 

 Survivor All Star 2022 finali

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    Birdaha ikisi finale çıktı Nisa açık ara fark atar
    Cevapla
  • derinsu 1 yıl önce Şikayet Et
    nisa ağlaya aglaya aldi kupayi. ogeday taraftarlari sayesinde aldi. ne yapti nisa adada. uyudu agladi küstü. bu yarışma nisa nin sampiyon olmasi ile cok izleyici kaybetti...
    Cevapla
  • yalcın taç 1 yıl önce Şikayet Et
    ademe oh olsun adem batuhan ve nagihan cetesi en sonunda hak etdiklerini cektiler adem dokunulmaz oldugunda batuhanı ve nagihanı söleseydi böyle olmazdı birletikten sonra nisa onların içinde tek kaldı kızla dalga geçip iyi niyetli olamadılar bunuda halk gördü ve gereyini yaptı mesela ben bile siysaya.kaç esemes atdıgımı hatırlamıyorum
    Cevapla
  • Alı 1 yıl önce Şikayet Et
    Kkulp takmayın Nisa sampiyon olmasının bir tek sebebi var gonul tek kalması 2 de ogeday oyunun 100 atak 100 alması ama en cok tek kalması bayan olmasına avantasdı
    Cevapla
  • Demircan 1 yıl önce Şikayet Et
    sizin orda şirket olduğunuz göz göre göre belli oldu.sen üç ay yat dinlen saklayın makatım de sonra çık piyasaya hani seyirciye çok güveniyordun.nisaya Brak boğuldum derken iyidi de nisa sana iğrenç dediyse sen hakketin.
    Cevapla
  • 262626 1 yıl önce Şikayet Et
    Nisa doğru söylemiş Adem hak etmiyordu. Yarışmacılar strateji hatası yapmamış olsalardı Adem' in ilk dördü görme şansı da yoktu. En büyük hatayı takım seçiminde Ogeday, eleme adayı seçmesi gereken Nagihan ise Adem yerine Anıl' ı seçerek yaptı. Batuhan' da kendi kendisini yedi. Ben adem abiyi, o da beni aday olarak seçmez demesi sonunu hazırladı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz