Arabesk'in 'Müslüm Babası'nın yeni şarkısı vefatından 9 yıl sonra ortaya çıktı...

Arabesk müzik denilince Türkiye'de ilk akla gelen isimlerden birisi olan Müslüm Gürses'in daha önce yayınlanmayan bir şarkısı ölümünden 9 yıl sonra dijital platform üzerinden yayınlandı. Milyonlarca hayran kitlesi olan sanatçının bugüne kadar gün yüzüne çıkmamış şarkıları 'Mahzendeki Şarkılar' serisi olarak yayınlanmaya devam edecek...

Arabesk'in 'Müslüm Babası'nın yeni şarkısı vefatından 9 yıl sonra ortaya çıktı...
Arabesk'in 'Müslüm Babası'nın yeni şarkısı vefatından 9 yıl sonra ortaya çıktı...
GİRİŞ 10.08.2022 09:45 GÜNCELLEME 10.08.2022 09:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yaptığı parçaların yanı sıra hayat hikayesiyle de Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Müslüm Gürses 3 Mart 2013'de hayatını kaybetti. Usta sanatçının daha önce yayımlanmamış "Bir Canım Kaldı" şarkısı dinleyicilerle buluştu. Hayranları bu duruma oldukça şaşırırken usta sanatçının bugüne kadar hiç yayınlanmayan ve arşivde bekleyen şarkıların yayınlanmaya devam edeceği öğrenildi.

"Arşivimizde 10 Albüm ve 100 Eser Kaldı"

Müslüm Gürses'in birlikte çalıştığı ve müzik şirketi sahibi Muhteşem Candan, yaptığı açıklamada arşivlerinde 10 albüm ve 100 eser olduğunu ve bunların ilk üçünü 'Mahzendeki Şarkılar' serisi olarak piyasaya sunduklarını söyledi. Geriye kalan yedi albümünde önümüzdeki günlerde yayınlanacağını ifade etti.

"Öyle Büyük Bir Starla Çalışmak Her Şirkete Nasip Olmaz"

Usta sanatçı Müslüm Gürses ile 40 yıl gibi uzun bir süre çalıştıklarını söyleyen Candan " öyle büyük bir star ile çalışmak her şirkete nasip olmaz. Elenor ve Müslüm Gürses'in yol arkadaşlığı 40 yıl gibi uzun bir süre devam etti ve 50 albüm çalıştık. Müslüm Gürses müzik hayatının en önemli çıkışlarını Elenor'da yaptı şöhret basamaklarını birlikte tırmandık. Bizim anlaşmalarımız her yıl iki veya üç albüm yapmak üzere düzenlemişti" dedi.

"Bazı Albümleri Yayınlamadık"

 Muhteşem Candan, "Müslüm Baba Türkiye'de en çok korsanı yapılan sanatçı olması nedeniyle bazı albümleri yayınlayamadık. Elenor Müziğin arşivinde 10 albüm ve 100 eser kaldı. Bunların ilk üçünü 'Mahzendeki Şarkılar' serisi olarak piyasaya sunduk. Geriye kalan yedi albümü de önümüzdeki zamanlarda sevenleriyle buluşturacağız." diyerek sözlerini noktaladı.

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 6
  • ismet 1 yıl önce Şikayet Et
    ahir akibeti allah ile onun arasında bazıları gibi edepsiz ahlaksız değildi buradaki olay para kazanmak mahzende albüm vs müzik olayı bitiyor her şeyin bir devri var sanat muziği sanatçısı kaldımı hayır boş işler vesselam
    Cevapla
  • Karaoğlan 1 yıl önce Şikayet Et
    Müslüm baba sen ben o gibi bir Ademdi, sanatıyla çok insanı neşelendirdi. Şimdiye kadar birinin gönlünü kırdığını falan duymadım. Tanımadım ama, bazı müziklerini yorumlarını seve seve dinlerim. Öte dünyada ne olduğu ne olacağı Kul ile Yüce Yaratıcının arasında bir şeydir. Aksini söyleyen yoluna devam biz yolumuza devam. Müslüm babaya’da Allah rahmet eylesin!
    Cevapla
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Âhirette seni kurtaracak bir eserin olmadığı takdirde, fâni dünyada bıraktığın eserlere de kıymet verme
    Cevapla
  • zeki 1 yıl önce Şikayet Et
    Bıraktığı eserlerin topluma insanlığa doğaya çevreye ne gibi faydası var
    Cevapla
  • Karakurt5561 1 yıl önce Şikayet Et
    başkalarının yaptığını değil,kendi yaptıklarımızın ne faydası var diye sorsak sanırım daha iyi olur gibime geliyor.
    Cevapla
  • Ersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Binbir sebepe vesile olmuştur hayr şer Allah bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak