Aleyna Tilki'nin reklamlardan kazandığı ücret pes artık dedirtti! Parasını yatırdığı yer...

Son dönemde adından sıkça bahsettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, son 8 ayda peş peşe çeşitli reklam projelerinde ekran yüzü olarak yer aldı. 3 ayrı reklam filmi için ekran karşısına geçen genç şarkıcının kazandığı ücret belli oldu. Aleyna Tilki'nin kazandığı milyonları ise nereye yatırdığı merak ediliyordu. Konserden kazandığını yine müziğe harcayan ünlü isim reklam filmlerinden aldığı paralarla yatırım yapmayı tercih etti...

Aleyna Tilki'nin reklamlardan kazandığı ücret pes artık dedirtti! Parasını yatırdığı yer...
Aleyna Tilki'nin reklamlardan kazandığı ücret pes artık dedirtti! Parasını yatırdığı yer...
GİRİŞ 11.08.2022 09:16 GÜNCELLEME 12.08.2022 11:32
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Reklam filmleri ve verdiği konserlerle gündemden düşmeyen Aleyna Tilki'nin kazandığı ücret ağızları açık bıraktı. Ocak ayından bu yana 3 ayrı reklam filminde ekranlara çıkan ünlü isim bu projelerin ilkinden 2.5 milyon TL, diğer iki filmden ise dörder milyon TL kazandı. Yeni anlaşmalar için görüşmelerini sürdüren Aleyna Tilki, konserlerden kazandığı ücreti ise yine müzik sektöründe değerlendirmeyi tercih etti. Genç şarkıcı reklamlardan elde ettiği gelirle ise toprağa yatırım yaptı...

Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın son hali hayranlarını epeyce üzdü! Eşinden ayrıldıktan sonra...Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'ın son hali hayranlarını epeyce üzdü! Eşinden ayrıldıktan sonra...

Reklamlardan 10 Milyon TL'den Fazla Para Kazandı

Oynadığı son üç reklam filminden yaklaşık 10.5 milyon TL para kazanan ünlü isim yatırım yapmayı tercih etti. Daha önce yaptığı açıklamalarda " Hiç ticari kafam yoktur" diyen Aleyna Tilki, annesinin tavsiyesiyle Riva, Ömerli ve Silivri’de lüks arazi bakmaya başladı. Tanıdık emlakçılara haber salan Aleyna Tilki,  doğanın içinde yaşamak için yine house tarzı ev ve stüdyo yaptıracak.

Konserlerden Milyonlar Kazandı 

Konserlerden kazandığı ücreti yine müziğe yatıran ünlü isim bu yıl birçok konser düzenledi. Dijital platformlarda şarkılarını yüz milyondan fazla izlendi. Son olarak Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda Selda Bağcan'ın daveti üzerine sahneye çıkan Aleyna Tilki tartışmalara sebep olmuştu. Ünlü isim Gökhan Türkmen, bu duruma sosyal medya hesabından tepki göstererek:

" Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: MYNET
Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 42
  • Turk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tur sarkicilar hep amerikaya gidip geliyor sanki amerikada bir taninmisliklari varmis gibi ama aslinda orada egitilip ulkelerindeki gencligi nasil bozacaklarini ogrenip ulkeye geri geliyorlar tarkanda bunlardan bir tanesi.Yoksa amerikada kac kisi tanir bunlari.
    Cevapla
  • Kiya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünya hayatının ardından birde mahşer (hesap) günü var . Allah hepimizi ıslah eylesin
    Cevapla
  • Zaza 1 yıl önce Şikayet Et
    Para insanı bozduğuna dağir en büyük kanıt
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Cafcaflı isim dışında ilgi çekecek şey '0' -reklamı iyi yapılmış ve şişirilip ünlü yapılmış. Saçmalık ötesi
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleyen seyirciye neden izliyorsun demenin herhangi bir faydası olamaz.Bu sosyolojık bir olay.Öyleyse varsa bir yanlışlık bunu sosyoloklar çözmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...