Somer Şef çileden çıktı! MasterChef Türkiye'ye gergin anlar damga vurdu

Bu yıl TV8 ekranlarında 5'inci sezonu yayınlanan MasterChef Türkiye, her yeni bölümüyle seyirciyi sürüklüyor. Şefler ve yarışmacılar arasındaki diyaloglar da bazen renkli bir tonda ilerlerken, bazen gerilim odaklı seyrediyor. Programın jüri üyelerinden Somer Şef'in (Sivrioğlu) 62'nci bölüm fragmanında bir yarışmacıya kızdığı anlar gündem oldu.

Somer Şef çileden çıktı! MasterChef Türkiye'ye gergin anlar damga vurdu
Somer Şef çileden çıktı! MasterChef Türkiye'ye gergin anlar damga vurdu
GİRİŞ 05.09.2022 14:01 GÜNCELLEME 05.09.2022 14:51
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ekranların en çok takip edilen programlarından MasterChef Türkiye'de 2022 sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Son yapılan eleme oyununda Onur'un hayalleri sona ererken, yeni bölüm fragmanı da seyirciyle paylaşıldı. Daha çok sakin mizacıyla bilinen Somer Şef'in (Sivrioğlu) bir yarışmacıya söyledikleri stüdyoda gergin anlar yaşattı. 

KAPTANLIK OYUNUNDA SİNİRLER GERİLDİ

Daha önce Mehmet Şef'in Çağatay'ı sert bir üslupla uyarması nedeniyle gündeme geldiği MasterChef Türkiye'de bu kez Somer Şef dikkat çekti. Kaptanlık oyunu öncesinde bir yarışmacıya bozulan ünlü isim, yaptığı uyarıyla stüdyodaki ortamı iyice gerdi. 

Somer Şef

62'nci bölüm fragmanında mavi takımın kaptanı olmak isteyen adaylardan Türkiye'nin en sevilen sokak lezzetlerinden birinin yapılması istendi. Devam eden bölümde Mehmet Şef bir yarışmacıya: "Daha çok işine odaklanman lazım. Bana laf yetiştireceğine... Mazereti yok bu işin" sözleriyle seslendi.

Somer Sivrioğlu ile Mehmet Yalçınkaya

Mehmet Şef'le 5'inci sezonuna başlayan Somer Şef de arkadaşını destekler bir üslupla: "Hayırdır dördüncü şef mi olmak istiyorsun? Sen mi değerlendireceksin bundan böyle yemekleri? Niye arkadaşlarının yemeklerine bakıyorsun? Biraz ciddiyet arkadaşlar" ifadelerini kullandı. 

ONUR PROGRAMA VEDA ETTİ

Bir önceki gün yayınlanan 61'inci bölümde eleme oyunu düzenlendi. Metin, Onur ve Ayaz'ın yer aldığı elemede başarısız olan Onur, programa veda etti.

MasterChef Onur

Onur ayrılırken şöyle konuştu: "Aileme yaşattığım bu gururdan ötürü çok mutluyum. Her şey çok güzeldi. Çok güzel bir aileyle tanıştım. Sizin gibi şeflere yemek yapabilmek gurur vericiydi."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 10
  • WWW 1 yıl önce Şikayet Et
    Cılgı çıkmış rezalet program.
    Cevapla
  • Ademoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    İsraf diz boyu 2 kaşık al bırak o yemek ne oluyor sonra. Saçma bir program.
    Cevapla
  • Uzaylı 1 yıl önce Şikayet Et
    Adresi ver sana gönderelim.
    Cevapla
  • Beni 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi uykular Türkiyem
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yarışmalarda kalmak için reytinge oynayacaksın. yaptığın yemek o kadar önemli değil diye düşünüyorum. yoksa fırından çıktıktan sonra kendi kendine çoğalan baklava tepsisini unutmadık.
    Cevapla
  • ANTİ SOSYAL 1 yıl önce Şikayet Et
    BOŞ İŞLERiN BOŞ ADAMLARI, AYNI SAHİPLERİ ACUR GİBİ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cezayı vatandaş kesecek! Erdoğan da talimatı verdi, Meclis'e geliyor
Yalanlara tepki gösterip borçları açıkladı! 20 günde 2 milyar TL harcamadıysanız...