MasterChef Türkiye Ekibi Malatya Yeşilyurt'taydı! Yeni bölüm tarihi konaklarda çekildi

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan MasterChef Türkiye programının yeni bölümü Yeşilyurt'ta çekildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın davetiyle şehre gelen Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturdu programın yeni bölümü tarihi konaklarda çekildi.

MasterChef Türkiye Ekibi Malatya Yeşilyurt'taydı! Yeni bölüm tarihi konaklarda çekildi
MasterChef Türkiye Ekibi Malatya Yeşilyurt'taydı! Yeni bölüm tarihi konaklarda çekildi
GİRİŞ 12.09.2022 14:30 GÜNCELLEME 12.09.2022 14:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye programı bu hafta bambaşka bir yerde seyirciyle buluşacak. Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın davetiyle Malatya'nın güzel ilçelerinden biri olan Yeşilyurt'a giden MasterChef ekibine ilgi büyüktü. Şef Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyesi olarak yer aldığı programın çekimleri tarihi konaklarda yapıldı. Özellikle Şef Danilo Zanna kent sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. İşte samimi anların yaşandığı o kareler...

MasterChef Türkiye Ekibi Yeşilyurt'a Konuk Oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın daveti üzerine MasterChef Türkiye yarışmasının ünlü şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve programın yarışmacıları Yeşilyurt'a geldi. Tarihi Yeşilyurt konaklarında kendileri için özel olarak ayarlanan alanda programın yeni bölümünün çekimleri yapıldı.

8 Eylül Perşembe günü saat 20:00’de TV8 ekranlara gelen Masterchef Türkiye yarışması çekimleriyle birlikte tarih, kültür ve gastronomi kenti olan Yeşilyurt’un kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve tadına doyulmaz yemekleri ve tarımsal ürünleri Türkiye ve dünyanın dört bir tarafında ki izleyicilerle buluşturuldu.

Danilo Zanna'ya Büyük İlgi!

Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir televizyon programında, Yeşilyurt’un ünlü patlıcan tavasına övgüler dizerek, “Türkiye’de en güzel yemeği Yeşilyurt’ta yedim, patlıcan tavaya bayıldım, enfes bir yemek” diyerek Malatyalıların sevgisini toplayan Danilo Zanna ise çekimler sırasında büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Danilo Zanna, program çekimlerini takip edenlerle bol bol fotoğraf çektirirken sempatik hareketleriyle Yeşilyurt’luların bir kez daha gönüllerini fethetti. Tarihi Yeşilyurt Konaklarında misafir edilen Masterchef Türkiye Yarışması şefleri ile program ekibine Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla patlıcan tavası ile yöresel yemekler ikram edildi.

Başkan Çınar'dan Anlamlı Sözler

MasterChef ekibini Malatya Yeşilyurt'a davet eden Belediye Başkanı Mehmet Çınar yaptığı açıklamalarda, “Son yılların en dikkat çekici yayınlarından olup, geniş bir izleyici kitlesine sahip MasterChef Türkiye Yarışmasının ünlü şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile program ekibini Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’ta misafir etmekten büyük bir onur duyduk. Davetimize icabet edip bu haftaki çekimlerini Tarihi Yeşilyurt Konaklarımızda gerçekleştiren şeflerimizi ve program ekibini en güzel şekilde misafir ederek, Yeşilyurt’umuzun tanıtımına güçlü bir destek daha sunmuş olduk.

Çekimlerin rahat ve güzel bir ortamda yapılması için her türlü imkanı sunduk. Belediye ekiplerimizin katkı sunduğu çekimler sırasında Malatya ve Yeşilyurt’un zengin yemek kültüründe bulunan yemekler yapıldı, tanıtıldı ve anlatıldı. Dolu dolu geçen programa bizlerde katılarak Malatya ve Yeşilyurt’un köklü tarihi, turizm potansiyeli, doğal güzellikleri, tarihi yerleri ve yemekleri hakkında merak edilen tüm sorulara yanıt verdik.

Malatya’nın turizm potansiyelinin artması için elimizden geleni yaptık. Ev sahipliği yaptığımız MasterChef Türkiye Yarışmasının çekimleriyle birlikte  tarih, kültür ve gastronomi kenti olarak tarif ettiğimiz Yeşilyurt’umuzun var olan tüm zenginliklerini ön plana çıkarmak ve yerli ve yabancı turistlerin dikkatini bu bölgeye çekmek amacıyla yaptığımız yatırımları geniş kesimlere aktarma fırsatı yakaladık.

Tarihi Yeşilyurt Konaklarımızda çekimleri yapılan MasterChef Türkiye Yarışması 8 Eylül Perşembe günü TV8’de yayınlanarak, Yeşilyurt’un o eşsiz güzellikleri yayını takip eden Türkiye ve Dünyanın farklı kentlerindeki izleyiciyle buluşturulmuş oldu. Yayının ardından çok güzel geri dönüşler aldık, inşallah bu tür programlar ve sinema çekimlerinin ardından Yeşilyurt’un tarihi, kültürü ve yemekleri daha yakından bilinecek ve bölgemize gelen turist sayısında artış olacaktır, buna yürekten inanıyoruz.

Yeşilyurt’un kültürel ve sosyal yönden tanıtılmasına büyük bir katkı sunan MasterChef Türkiye Yarışması şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ile program ekibine bir kez daha şahsım ve tüm hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum.
” şeklinde konuştu.

MasterChef Ekibi Başkan Çınar'a Teşekkür Etti

MasterChef Türkiye Yarışmasının ünlü şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ise, gösterilen misafirperverlikten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunarken, “Yeşilyurt gerçekten çok güzel bir yer, burada olmaktan sizlerle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk yaşadık.

Yeşilyurt’un yemekleri çok güzel, bizlerde bu güzel ve şirin ilçenin turistik bölgeleri, kültürü, tarihi yerleri ve yemeklerinin tanıtılması için elimizden geleni yapıyoruz. Burada çok güzel ağırlandık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekiplerine sonsuz teşekkürler. Malatyalılara ve Yeşilyurt’lulara selam ve saygılarımızı sunuyoruz.
” diye konuştular. 

Mehmet İrfan Sevinç Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Mehmet İrfan Sevinç
YORUMLAR 2
  • Yazık 1 yıl önce Şikayet Et
    Bildiğim kadarıyla davetle değil parayla geliyorlar çok saçma bulduğum bu programa harcanan para var ise fakir insanlar tespit edilip o parayla yardım dağıtılabilirdi
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla acun'a da mastercheff programı yapımcılarına da ve bu 3 gastronomi uzmanı arkadaşa da helal olsun. gerçekten marka bir program yaptılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri