Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk'ten alkışlanacak hareket: Afrika'da su kuyusu açtırdı!

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, Afrika'da yaşanan kuralık ve su krizine karşı kayıtsız kalmadı. 1200 kişilik köyde su kuyusu açtıran ünlü isim, takipçilerinden ve hayranlarından yaptığı hareketle büyük takdir topladı.

Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk'ten alkışlanacak hareket: Afrika'da su kuyusu açtırdı!
Ünlü Şarkıcı Tuğba Özerk'ten alkışlanacak hareket: Afrika'da su kuyusu açtırdı!
GİRİŞ 09.09.2022 19:09 GÜNCELLEME 09.09.2022 21:24
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tuğba Özerk, bulaşıcı hastalıklarla mücadele edebilmek için büyük önem taşıyan su ihtiyacının giderilmesi için Uganda’nın Iwangosa Köyü'nde dualarla su kuyusu açtırdı. Ünlü isim bu bölgede yaşayan insanlar için su kuyusunun hayati öneme sahip olduğunu vurgularken, kazancıyla pek çok suyu kuyusu açtırmak istediğini dile getirdi. Su kuyusunun açıldığı köyde yaşayan sakinler ise başarılı sanatçıya minnet ve sevgilerini çektikleri fotoğraf ve videolarla dile getirdi.

Tuğba Özerk'ten Alkışlanacak Hareket!

1200 nüfusu olan Uganda'nın Iwangosa köyü ve ortaokuluna ilk su kuyusu dualar eşliğinde açıldı. Tuğba Özerk bu davranışıyla hayranlarından ve sevenlerinden tam not aldı. 

Özerk, yaptığı açıklamada bulaşıcı hastalıklarla mücadele açısından büyük önem taşıyan su kuyularının hayati olduğunun altını çizerek, başka kuyular açtırmak istediğini dile getirdi.

Tuğba Özerk Kimdir?

Türk pop müziğinin tanınan isimlerinden Tuğba Özerk, 4 Haziran 1980 yılında İzmir'de doğdu. Sırasıyla Melih Özakat İlkokulu, Özel Çakabey Lisesi ve İzmir Devlet Konservatuarı'nda eğitimi tamamlayan isim 12 yaşında iken Sezen Aksu tarafından keşfedilmiştir.

Sezen Aksu'nun vokalisti olarak sahne alan ismin kariyeri tam anlamıyla ise İstanbul'a taşınmasıyla başlamıştır. Okulu sona erdikten sonra Ege, Deniz Seki gibi sanatçıların geri vokalliğini yapan Özerk, ilk solo albümünü 2002 yılında çıkartmıştır. 

2006 yılında Altın Kelebek Ödülleri'nde Umut Vadeden Genç Yıldız, 2008 yılında Siyaset Dergisi Ödülleri tarafından Yılın Sanatçısı, 2012 yılında Sütçü İmam Üniversitesi tarafından Radyo ve Müzik Kanalları’nda En Çok Çalan Sanatçı, 2014 yılında Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yılın en iyi kadın pop sanatçısı ödüllerini almıştır. 

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 14
  • vatandash 1 yıl önce Şikayet Et
    chp li belediyeler konser verdirmez artik bu sanatciya.. cünkü güzel birsey yapti.. chp nin gözünde güzel olan hersey tukaka..
    Cevapla
  • korhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. İste bu yav hep başka haberlerle i çıkacağız bak hem hayır hem binlerce dua kazanç budur.
    Cevapla
  • yağmur 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah ne güzel birşey yapmışsın aplacım.
    Cevapla
  • SİVASLI 1 yıl önce Şikayet Et
    şimdi seni topa tutarlar,sözde sanatçılar,
    Cevapla
  • Enver 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah hayrını kabul etsin inş. Ama naçizane tavsiyem bu hayırları gizli yaparsanız çok daha makbul olur inş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek