CHP'li Belediye iki saatlik Kenan Doğulu konseri için servet ödedi!

Her yıl yurt genelinde çeşitli organizasyonlarla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümüne bu kez Kenan Doğulu konseri damga vurdu. CHP'li Beşiktaş Belediyesinin, iki saatlik Kenan Doğulu konseri için 2.7 milyon TL vermesi tepkilere neden oldu.

CHP'li Belediye iki saatlik Kenan Doğulu konseri için servet ödedi!
CHP'li Belediye iki saatlik Kenan Doğulu konseri için servet ödedi!
GİRİŞ 09.09.2022 21:23 GÜNCELLEME 09.09.2022 22:22
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

İstanbul başta olmak üzere birçok ilde 30 Ağustos Zafer Bayramı için çeşitli etkinlikler ve konserler organize edildi. Funda Arar, Ceza, İlyas Yalçıntaş, Tuğçe Kandemir, Fettah Can gibi ünlü isimlerin konserlerine hayranları tarafından yoğun ilgi gösterilirken geceye Kenan Doğulu konseri için ödenen ücret damga vurdu.  Bilal Özcan'ın haberine göre 30 Ağustos'ta Beşiktaş Belediyesi'nin organize ettiği konserde sahne alan Kenan Doğulu'ya iki saatlik konser için 2.7 milyon TL ödendi.

İlk Defa Olmuyor!

Sayıştay’ın  2021 yılında hazırladığı rapora göre en borçlu belediyeler arasında zirveye oynayan Beşiktaş Belediyesi çok konuşulacak bir harekete daha imza attı.

Geçtiğimiz yıl 4 gün devam eden Gençlik Festivali'nde dev sahne, ses ve ışık sistemlerine 1.5 milyon TL ödeyen belediye, bu kez de 2022 yılında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü sebebiyle düzenlediği konserde Kenan Doğulu'ya 2.7 milyon TL ödeme yaptı.

Yalnızca İki Saat Sahnede Kaldı

Aynı gün Kenan Doğulu ile birlikte Ceza, Ekin Uzunlar, İlyas Yalçıntaş, Funda Ara, Tuğçe Kandemir, Fettah Can, Gökçe Bengü gibi ünlü isimlerde İstanbul'un farklı yerlerinde sahne aldı. Barbaros Meydanında düzenlenen konserde yalnızca iki saat sahnede kalan Kenan Doğulu'nun 2.7 milyon TL ücret alması ise sosyal medya ve diğer platformlarda tepkilere neden oldu.

Fuat İğci . Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Fuat İğci .
YORUMLAR 65
  • Mehmet YILDIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir yasa ile belediyelerin konser, vb. etkinlik düzenlenmesi yasaklanmalı
    Cevapla
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 1 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler bütçesinden harcama yapmadan Konser,Festival,Fuar,Etkinlik,Tanıtım vb.gibi alanlardaki giderleri, kasasından para çıkmadan,seyircidenmi alır,esnaftanmı alır,reklamdan mı alır,etkinliğe katılacak ticari faaliyette olanlardanmı alır,burasını kendilerine bırakmalı. Başkasının kesesinden ağalık yaptırılmamalı. Boş işlere bütçeden harcayacağı parayı asli hizmetlerine harcamalı.
    Cevapla
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP li Beşiktaş Belediyesinden Kenan doğulu için kasasından çıkan para 2.7 milyon tl ama, Kenan doğulunun eline ne geçti orasını öğrenmek lazım. Yarı kasa,yarı kese olmasın.
    Cevapla
  • Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok seviyorlar ya sanatçılar neden bedava o gün sanat icra etmezler.
    Cevapla
  • hakan 61 1 yıl önce Şikayet Et
    o parada tüysüz yetimin hakkı var haram zıkkım olsun bunların hesabı öteki tarafta verilecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız