MasterChef Türkiye'de gergin anlar! Mehmet Şef: "Vallahi delireceğim..."

Ekranların en çok takip edilen programlarından MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef, 71'inci bölümde bir yarışmacıyla gerginlik yaşadı. Fatma Nur'un "Açıkçası ben takımda sıkıntı görmüyorum" sözleri karşısında küplere binen Mehmet Şef, "Vallahi delireceğim" diyerek yarışmacıya çıkıştı.

MasterChef Türkiye'de gergin anlar! Mehmet Şef: "Vallahi delireceğim..."
MasterChef Türkiye'de gergin anlar! Mehmet Şef: "Vallahi delireceğim..."
GİRİŞ 16.09.2022 23:21 GÜNCELLEME 16.09.2022 23:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bu yıl 5'inci sezonuna giren MasterChef Türkiye, önceki gün 71'inci bölümüyle ekranlara geldi. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takımlar rekabet ederken, rakibine kıyasla daha başarısız tarif hazırlayan kırmızı takım aday çıkarttı.

Şarkıcı Gülşen'in 50 konseri iptal!Şarkıcı Gülşen'in 50 konseri iptal!

Mehmet Şef de değerlendirme bölümünde kırmızı takım yarışmacısı Fatma Nur'la dikkat çeken bir diyaloga girişti. Fatma Nur'un "Takımda sıkıntı görmüyorum" sözleri ünlü şefi çileden çıkarttı.

FATMA NUR: "EKİPÇE ÇALIŞTIK..."

Mağlubiyet sonrası İtalyan jüri üyesi Danilo Zanna, yarışmacılarla sırayla sohbet etti. Zanna, devam eden bölümde Fatma Nur'a hitaben: "Sen sadece katmer mi yaptın?" sorusuyla seslendi. Fatma Nur ise takım arkadaşlarına yardım ettiğini ve ekip halinde çalıştıklarını söyleyip: "Açıkçası ben takımda bir sıkıntı görmüyorum ama belki reçete verilirken bir sıkıntı olmuş olabilir" diye konuştu. 

MasterChef Türkiye Fatma Nur

Fatma Nur'un "Takımda bir sıkıntı görmüyorum" sözlerinden sonra Mehmet Şef sinirlerine hakim olamayarak: "Delireceğim, vallahi delireceğim! Artık anlatamıyoruz derdimizi. Kendi kendime konuşmaya başladım yani. Ne sorunu yok? Çiğ yemekler var, çıkmayan yemekler var. Yarışmacılar mutlu ve başarılı olduklarını söylüyor" dedi.

Somer Şef'in değerlendirme anı

Ünlü şef konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: "Arkadaşlar kendi içinizdeki hataları konuşmadığınız sürece bu devam edecek."

MasterChef Türkiye'de yeni haftanın iki dokunulmazlık oyununu art arda kaybeden kırmızı takımda eleme adayları sırasıyla Vural, Atike; Fatma Nur ve Barış olarak belirlendi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • Deniz034 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence de delir. Hiçbir zaman izlemediğim bir program. Ne öğretiyorlar neyi veriyorlar ? Koskoca insanları azarlamaktan başka reytingler tavan yapma amaçlarından başka bir şey düşünmüyorlar. Degil on para beş para etmez bir program.
    Cevapla
  • Bilal 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı Cumalar , Fatma Nur doğru söyledi Şeflerden yarışmacılara kadar hepsi oyuncu arkadaşlar neden şaşırdınız ki?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı