Meghan Markle'dan İstanbul itirafı: "Her saniyesine değer"

Sussex Düşesi ve Prens Harry Mountbatten-Windsor'un eşi Meghan Markle, kendi blogundaki bir yazısında İstanbul'a geniş yer ayırdı. Markle, seyahat ettiği yerler arasında önceliğin İstanbul'a ait olduğunu belirtti.

Meghan Markle'dan İstanbul itirafı: "Her saniyesine değer"
Meghan Markle'dan İstanbul itirafı: "Her saniyesine değer"
GİRİŞ 26.09.2022 19:04 GÜNCELLEME 26.09.2022 19:04
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Mayıs 2018'de Sussex Dükü Harry Mountbatten-Windsor'la dünya evine giren Meghan Markle, seyahat deneyimlerini ve tavsiyelerini blogundan okuyucularıyla paylaşıyor. Yıllar içinde birçok ülkeyi gezdiğini belirten Düşes, İstanbul'a ayrı bir parantez ayırdı. "En sevdiği tatil yerinin İstanbul" olduğunu belirten Markle'a Türk takipçileri yoğun ilgi gösterdi.

İLK SIRAYI İSTANBUL'A AYIRDI

Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümüyle yeniden gündem olan Meghan Markle, seyahat temalı yazılarında İstanbul'a da yer verdi. Tarihi yapısı, mutfağı ve insanıyla kentin eşsiz bir mekan olduğunu belirten Düşes, "Capcanlı bir şehir" vurgusunda bulundu. 

Meghan Markle ve eşi Prens Harry, Kraliçe 2. Elizabeth'in cenazesi için İngiltere'deydi

Markle yazının devamında neden ilk sıraya İstanbul'u koyduğunu şu sözlerle anlattı:

"Kapalı Çarşı'sıyla, keşfedilmeyi bekleyen 3 binden fazla camiiyle, halıları ve baklavasıyla, kültür dolu mahalleleriyle, gidilmesi gereken hamamlarıyla ve elbette Boğaz'ıyla tabii ki İstanbul"

İstanbul'un iki yakasının aynı hareketlilik içinde olduğunu aktaran Meghan Markle, Türk lokumunun "Baş döndürücü güzellikte" olduğunu savunup, 48 saatlik seyahati için "Her saniyesine değer" notunu düştü.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 17
  • Memoral 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul çok değerli ve manevi bir yerdir eskiden istanbul girişine hamamlar kurulur girecek olanlar yıkanıp abdest alır girermiş. Şuan da nüfusu 16 milyon en fazla 5 milyon kişi yaşamalı
    Cevapla
  • Allahin kulu 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok ileri görüşlü olduğunun kanıtıdır istanbul cennetten bir köşe görmesini bakmasını bilene ama şu an ki yönetimiyle çok mutsuz istanbul ve bizde öyle:(
    Cevapla
  • Bircihan 1 yıl önce Şikayet Et
    halıları anladım lokumu da anladim kapalı carsi her turist in vazgeçilmezi peki 3 bin camii derken müslümanlığı gizli yaşayanlardan mı acaba zira bizim içindekiler camiden okunan ezana tahammül edemiyirken 3 bin camii yi ön plana çıkarması bir musluman olarak beni mutlu etti
    Cevapla
  • İçimden gelen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuda samimi olabilir, yabancılar ülkemizdek okunan ezanlardan çok etkileniyor, Allah müezzinlerimizden razı olsun makamla ,dinlendirici okuyorlar.
    Cevapla
  • Sivas 58 1 yıl önce Şikayet Et
    İkindi çayına da bekleriz.
    Cevapla
  • aaa 1 yıl önce Şikayet Et
    sagolsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de 3 gollü galibiyet! Fenerbahçe pes etmedi
Rusya'nın Belgorod kentine füze saldırısı kamerada