Dünyanın en zengin varisi Paris Hilton cins köpeğini bulana servet verecek

Dünyaca ünlü zincir otel grubunun varisi olarak bilinen Paris Hilton, binlerce dolar değerindeki cins köpeğini kaybetti. Hilton, köpeğini bulan kişiye büyük bir servet vereceğini vadetti.

Dünyanın en zengin varisi Paris Hilton cins köpeğini bulana servet verecek
Dünyanın en zengin varisi Paris Hilton cins köpeğini bulana servet verecek
GİRİŞ 24.09.2022 19:53 GÜNCELLEME 24.09.2022 20:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl rüya gibi bir düğünle dünya evine giren Paris Hilton, 350 bin dolar değerinde olduğu düşünülen cins köpeğini kaybetti. Haberi alır almaz sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü isim, köpeğini bulan kişiye büyük bir ödül vereceğini vadetti. Hilton ayrıca köpeğini bulabilmek için bir helikopter kiralamayı dahi düşünüyor.

Kraliyet ailesinden İstanbul itirafı: 'Her saniyesine değer'Kraliyet ailesinden İstanbul itirafı: "Her saniyesine değer"

"HALA ONU BULAMADIK..."

ABD'nin New York kentindeki bir fotoğraf çekimine katılan Paris Hilton, eve döndüğünde en değer verdiği "Diamond Baby" adlı köpeğini bulamadı.

Paris Hilton

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Hilton, "Evi taşıyorduk. Nakliyecilerden biri kapıyı açık bırakmış olmalı. Ailem ve arkadaşlarım tüm mahallemi baştan aşağı aramama yardım ediyor ve kapı kapı dolaşıyorlar ama hala onu bulamadık." ifadelerini kullandı.

KÖPEĞİ BULMAK İÇİN EKİP KURDU

Tüm çevresini Diamond Baby'i bulmak için seferber eden Paris Hilton, arama operasyonunu daha da genişletmenin yollarına birer birer başvuruyor.

Angelina Jolie'den Pakistan'a ziyaret: Sel mağdurları için uluslararası topluma seslendiAngelina Jolie'den Pakistan'a ziyaret: Sel mağdurları için uluslararası topluma seslendi

İlk olarak hayvan medyumunu işe alan ünlü isim, daha sonra arama helikopteri yöntemine başvurdu. Bu sayede hayvanın kaçmış olabileceği muhtemel yerlerin didik didik araştırılması bekleniyor.

Paris Hilton, Diamond Baby isimli köpeğiyle birlikte

Bunlarla da yetinmeyen Hilton, köpeğini bulup geri getirecek kişiye büyük bir ödül vereceği vaadinde bulundu.

ABD'de modellik, şarkıcılık; DJ'lik ve moda tasarımcılığı yapan Paris Hilton'un kendi adında kozmetik firması da bulunuyor.

Bu firmanın yıllar içinde 2,5 milyar doları aşkın gelir elde ettiği kayıtlara düşerken, Hilton'un "Dünyanın En Zengin Varisi" olduğu da iddia ediliyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • kuark 1 yıl önce Şikayet Et
    gel bizim mahalledeki itlerden birini verelim sana parayada gerek yok bizden olsun
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    fakir mahallenin iti degersizdir kardeş bunlara zengin iti lazim oda zengin mahallesinde bulunur. Ama bizim zenginler hayvan seviciler asla vermezler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...