Ece Ronay'dan flaş Mehmet Ali Erbil itirafı: "TikTok'taki yayınlardan günlük..."

Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Erbil'le davalık olan Ece Ronay, ünlü ismin TikTok'taki günlük kazancını canlı yayında açıkladı.

Ece Ronay'dan flaş Mehmet Ali Erbil itirafı: "TikTok'taki yayınlardan günlük..."
Ece Ronay'dan flaş Mehmet Ali Erbil itirafı: "TikTok'taki yayınlardan günlük..."
GİRİŞ 26.09.2022 14:32 GÜNCELLEME 26.09.2022 14:35
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Son dönemde Mehmet Ali Erbil'le yaşadığı süreçten ötürü gündeme gelen Ece Ronay, konuk olduğu televizyon programında flaş açıklamalarda bulundu. Erbil'i TikTok'un "Yeni Dilencisi" olmakla itham eden Ronay, eski sunucunun uygulamadaki günlük kazancını da itiraf etti. Sosyal medyada gündeme oturan bu açıklamanın akabinde gözler Mehmet Ali Erbil'e çevrildi.

ERBİL, RONAY'I İTHAMINDAN ÖTÜRÜ ŞİKAYET ETTİ

Eskiden aralarından su sızmayan Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki gerilim yeni bir boyuta taşındı. Sosyal medyada Erbil'i "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye" sözleriyle gündeme getiren Ronay, tartışmanın fitilini yeniden ateşledi.

Sosyal medya fenomeninin ithamı karşısında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvuruda bulunan Mehmet Ali Erbil, fenomen hakkında suç duyurusunda bulundu. Ronay ise bu kez eski televizyoncunun TikTok'taki gelirini itiraf etti.

Ece Ronay

KAZANCINI DUYAN ŞOK OLDU!

"2. Sayfa" adlı magazin programına konuk olan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in TikTok'taki hasılatını seyircilerle paylaştı. "Mehmet Ali Erbil günlük 70 ile 100 bin TL para kazanıyor" diyen Ronay, TikTok'taki süreci şu sözlerle anlattı:

"Orada her tarzda insan var… Video paylaşıp takipçi elde ediyorsunuz ama canlı yayın açarsanız para kazanıyorsunuz. Bunun için karşı tarafla yarışma yapıyorsunuz, karşılıklı ceza verme oyunları oynuyorsunuz. İnsanlar da size canlı yayın boyunca hediye gönderiyor. Bu hediyeleri almanın belirli bir miktarda ücreti var."

"ÜNÜ BİTENLER GİRMEYE BAŞLADI..."

Sosyal medyada binlerce kişi tarafından takip edilen Ece Ronay, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü:

"Aslında insanlar dalga geçiyorlar, karşılarında büyük gördükleri isimleri rezil duruma düşürüyorlar. Mesela karşılıklı yarışmada onu küçük düşürecek şeyler yaptırıyorlar. Genelde buraya ünü bitenler girmeye başladı."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 13
  • sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    bunların hepsi şeytanın yattıgı yeri bilir ona göre her türlü şeytanlıkları yapar bu milletin sırtından böyle serseri paraları cepe indirirler ALLAH cümlesinim şerrinden emin ede
    Cevapla
  • erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    soytariliktan baska birsey degil
    Cevapla
  • Kara Bela 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtulamadık bu adamdan. Belamıdır nedir?
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    iyide adam dolandırıcılık yapmıyorki,siz Tik tok da -medyumum,falcıyım,astroloğum diye insanları kandırıp,fal bakcam,yıldızname açacam,büyü bozacam diye insanı kandırıp dolandıran dolandırıcılara bakın. mesala Medyum Buana diye biri,tik tok da rapor ettim,şimdide isim değiştrmiş sanırım,bayan adıyla açmış.
    Cevapla
  • earakya 1 yıl önce Şikayet Et
    pastadan pay kapmaya başlayınca çamur atmalarda başlıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli İstihbarat Akademisi başvuruları haziran ayında başlıyor
Renault yeni motorunu Türkiye'ye sattı! Otomotiv dünyası saşkın