İlkay Gündoğan'ın eşi, Manchester'ı karıştırdı! Yemeklere yaptığı yorum tepki topladı

Manchester City'nin Türk asıllı Alman yıldızı İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, Manchester kentinin yemeklerine yönelik yaptığı yorumla tepki çekti. Manchester sakinleri, Sara'yı "Sen gurme misin?" sözleriyle tiye aldı.

İlkay Gündoğan'ın eşi, Manchester'ı karıştırdı! Yemeklere yaptığı yorum tepki topladı
İlkay Gündoğan'ın eşi, Manchester'ı karıştırdı! Yemeklere yaptığı yorum tepki topladı
GİRİŞ 09.10.2022 20:14 GÜNCELLEME 09.10.2022 20:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dönemin en formda takımlarından Manchester City'de İlkay Gündoğan, eşi Sara Arfaoui'nin yorumundan ötürü gündeme geldi. Arfaoui, sosyal medyada kendisine gelen "yemek" temalı soruya verdiği cevaptan ötürü İngilizlerin tepkisini çekti.

Paris Hilton ve CIA bu amaç için bir araya geldi! Gerçekleşirse dünya tarihinde dönüm noktası olabilirParis Hilton ve CIA bu amaç için bir araya geldi! Gerçekleşirse dünya tarihinde dönüm noktası olabilir

"TAZE YİYECEK BULAMIYORUM"

Instagram'daki hikayesine gelen soruyu cevaplayan Sara Arfaoui, Manchester kentindeki yemeklere yönelik şu ifadeleri kullandı:

“Üzgünüm, dürüst olmak gerekirse hiçbiri. İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım ama her yerde korkunç yiyecekler var. Gerçek bir İtalyan yemeği, iyi bir suşi ya da sadece taze yiyecek bulamıyorum”

Sara Arfaoui'nin cevabı

Londra'daki yemek kültürünün Manchester'a nazaran daha gelişmiş olduğunu belirten Arfaoui, yaşadığı bölgede yemek yiyebileceği bir yerin olmadığını ileri sürdü.

İtalyan modelin bu yaklaşımına İngiliz takipçileri tepki gösterdi. Manchester'daki restoran sahipleri Sara'nın yorumunu yersiz bulurken, sosyal medya kullanıcıları da "Gurme" yanıtlarıyla İlkay'ın eşini tiye aldı. 

İngiltere'nin ünlü eleştirmeni ve gazetecisi Jay Raner, Sara Arfaoui'nin yorumuna şu cevabı verdi: 

 "Bu gülünç bir bakış açısı. Manchester, muhteşem, bağımsız restoranlarla dolu. Burası yemek yenebilecek bir yer ve ekonomik açıdan zor zamanlar geçirirken, böyle yorumlar, geçimini sağlamakta zorlanan işletmelere fayda sağlamıyor"

TV sunucusu ve model Sara Arfaoui, Mayıs 2022'de İlkay Gündoğan ile dünya evine girmişti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • antılaıkbükücü 1 yıl önce Şikayet Et
    bunun aslı yahudi ismindende anlaşılacağı üzerii ALLAH bunun gibilere açlık nasip etsinki kuru ekmeği görnce sarılsın gerçi bu tipler açlığı nazi kampında gördüler ders almıyorlar bu yahudi milleti asırladır böyledir nankör bencil kendini beğenmiş olurlar halbuki bunlar insalığın yzkarası dünya bu durumda ise suçlusu bu tip yahudilerdir ALLAH-ın laneti üzerlerinden eksik olmasın ebediyen başlarına nice naziler versin
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesiz kadın. Ya faslı ya cezayirlidir. Oradakiler fakirlikten kırılırken şunun dediklerine bak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?