Danilo Şef herkesin önünde Mersin halkından özür diledi! Yüz ifadesini görenler...

MasterChef Türkiye programının 97'nci bölüm fragmanı geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Fragmanda Danilo Şef'in (Danilo Zanna) kameraya dönüp Mersin halkından özür dilemesi dikkat çekti.

Danilo Şef herkesin önünde Mersin halkından özür diledi! Yüz ifadesini görenler...
Danilo Şef herkesin önünde Mersin halkından özür diledi! Yüz ifadesini görenler...
GİRİŞ 11.10.2022 15:12 GÜNCELLEME 11.10.2022 15:12
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Bu yıl TV8 kanalında 5'inci sezonuna başlayan MasterChef Türkiye'de 97'nci bölüm için geri sayım başladı. 96'ncı bölümdeki elemeden sonra yayınlanan fragmanda Danilo Şef'in Mersin halkından özür dilemesi dikkat çekti. Türkiye'de geniş kitleler tarafından tanınan ünlü ismin özür dilediği anlardaki yüz ifadesi sosyal medyada gündem oldu. Peki Danilo Zanna neden Mersinlilerden özür diledi?

MASTERCHEF TÜRKİYE'DE YENİ HAFTA HEYECANI

Mavi ve Kırmızı takımların bir hafta süreyle oynadığı dokunulmazlık oyunları geçtiğimiz gün sonuçlandı. Yarışmaya yedek kadrodan dahil olan Şule, son 3'te Burak ve Tolga'yla rekabet etti.

MasterChef kim elendi? MasterChef 9 Ekim 2022 elenen isim...MasterChef kim elendi? MasterChef 9 Ekim 2022 elenen isim...

Nefes kesen anlarda genç yarışmacı, diğer yarışmacılardan daha kötü bir tabak çıkarınca programa veda etti. "Buralara gelebilmek gurur verici" diyen Şule, gözyaşlarına boğulurken MasterChef'te yeni haftaya geçildi.

DANİLO ŞEF, MERSİNLİLERDEN ÖZÜR DİLEDİ

Eleme oyununun akabinde TV8 kanalında MasterChef Türkiye programının 97'nci bölüm fragmanı yayınlandı. Takım kaptanının ve Mavi ile Kırmızı takımların belli olacağı kritik bölümde yarışmacılardan tantuni yapılması istendi.

Havalimanında el konulan parfümlere ne oluyor?Havalimanında el konulan parfümlere ne oluyor?

O anlarda Somer Şef, Mehmet Şef ve Danilo Şef; yarışmacıların tantunisini değerlendirmeye aldı. Ancak bazı yarışmacıların tantuni sunumunu aslına uygun yapmadığı; farklı bir yöntemden gittikleri görüldü.

Danilo Zanna

Daha çok espritüel kişiliğiyle tanınan Danilo Şef, bazı yarışmacıların tantuni sunumuna takılarak: "Tantuni böyle yeniliyor. Çatal bıçak olmaz. Mersin! Özür diliyorum. Bu çocuk, tantuniye limon sıktı. Genç... Kötü niyetli değildi. Mersin, seviyorum seni!" ifadelerini kullandı. 

Yarışmacılar ve diğer şefler de Danilo Zanna'nın verdiği tepkiler karşısında gülmekten kendilerini alamadı. 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 25
  • Haki 1 yıl önce Şikayet Et
    Derde bak anasını satayım ben 34 yaşında yım hayatım da 4 kere tantuni yedim çok şükür ama benim derdim pahalı olması adamlar limon dalaşı yapıyor resmen
    Cevapla
  • Özlem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir Mersinli olarak tantuni içine limon sıkılmaz kesinlikle sunumda mutlaka yanında turşu ve limon verilir damak tadına göre kişi tercih eder yada etmez
    Cevapla
  • Ahhh 1 yıl önce Şikayet Et
    Ahhh
    Cevapla
  • gökhan mersinli 1 yıl önce Şikayet Et
    tantuni sunumunda munumundasını bilmem , tabağı getirip önüne koyarlar. Şimdi limon mu sirke mi tartışmadı gibi olmuş. Ama şefe siz hazırlanışında limon sık derseniz içine sıkabilir bu sizin tercihiniz şefin değil. kaldı ki hiç ama hiçbir yemeğe limon sıkılarak sunum yapılmaz. limon paraklsrınızın ucunda... öfff cabım çekti ya
    Cevapla
  • Sakaryalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Danilo akıllı, saygılı, terbiyeli bir genç.!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan o tarihi bekliyor! 'Rapor' gelince...
Troller insanlıktan çıktı: İBB çukurunda ölen çocuk için Ekşi Sözlük'te iğrenç yorumlar