MasterChef Türkiye'de büyük gerginlik! İkili arasındaki tartışmadan sonra stüdyo buz kesti

MasterChef Türkiye'de 106'ncı bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde takımlardan Alman mutfağı çıkarması istenirken, Mavi takım oyuncuları arasında büyük gerilim yaşandı. Burak ile Büşra arasındaki gerilim stüdyoda gergin anlara neden oldu.

MasterChef Türkiye'de büyük gerginlik! İkili arasındaki tartışmadan sonra stüdyo buz kesti
MasterChef Türkiye'de büyük gerginlik! İkili arasındaki tartışmadan sonra stüdyo buz kesti
GİRİŞ 19.10.2022 18:05 GÜNCELLEME 19.10.2022 18:05
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TV8 ekranlarının en çok takip edilen programlarından MasterChef Türkiye'de 106'ncı bölümden ilk detaylar paylaşıldı. 105'inci bölümün sona ermesiyle birlikte önce TV8 kanalında, daha sonra MasterChef'in resmi YouTube adresinde fragman paylaşımı yapıldı.

Yeni bölümde Kırmızı takım yarışmacıları, Atike'nin durumunu anlamak için göz bandajıyla stüdyoya gelirken şefler, ekiplerden Alman mutfağı istedi. Oyunun devam ettiği bir esnada Burak ile Büşra arasındaki gerilim ise dikkat çekici cinstendi.

KAPTAN DAHA FAZLA MAYONEZ İSTEDİ, GERİLİMİN ARDI ARKASI GELMEDİ

Mavi ve Kırmızı takımların dokunulmazlık oyununda kıyasıya mücadele ettiği bir anda her iki ekip de en iyi Alman mutfağını çıkarabilmek için rekabete tutuştu. O anda Mavi takımın kaptanı Büşra, oyunun bir bölümünde tadım aşamasına geçti. Bir yemeğin yenilemeyecek düzeyde olmasını ve daha fazla mayonez yapılmasını istedi. 

Eleme adayları arasında gösterilen Gamze de Büşra'ya "Mayonez mi lazım?" diye sordu. Burak ise mayonezin olduğunu söyleyerek yapılmasına gerek olmadığını belirtti. Büşra ise eldeki mayonezi yetersiz bularak Gamze'ye dönüp "Katı bir mayonez" yapılmasını talep etti.

Burak ise o anlarda sinirine hakim olamayıp: "Ürün benim ürünüm. Ben yapıyorum ürünü başkasına yaptırıyorsun beğenmeyip. Anlamadım ki. Az öncekini de mi beğenmedin?" diye çıkıştı.

Stüdyonun buz kestiği anlarda bütün yarışmacılar Kaptan Büşra ile Burak arasındaki tartışmaya odaklandı. Büşra ise Gamze'ye "Abla bırakır mısın?" diyerek Burak'a kaseyi uzatıp "Tamam yap" diye cevap verdi. Burak ise "Ben ellemeyeceğim bu saatten sonra" dedi.

Kaptan Büşra da "Tamam elleme ya. Gider misin? Burak gider misin?" sözleriyle gerilimi iyice tırmandırdı. Burak da kaptanına cevaben: "Ne demek gider misin ya? Nasıl konuşuyorsun? Neye gider misin?" diye konuştu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 7
  • fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    nursuz fatma
    Cevapla
  • Reisx 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokta milletin umurunda, Tamamen kurgularla yemek yapmaktan çok şovmenliğe dönmüş program.
    Cevapla
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Busra kendini bisi zannediyor
    Cevapla
  • Ilhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biktik bu gibi sacma programlardan ekran karsina gecip vakit kayip etmeye gerek yok
    Cevapla
  • Gündem 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu kurguyu gerçek zanneden milyonlarca vatandaşa acıyorum gerçekten, o kadar boşa harcanan zaman.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak