Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor, bakın kim canlandıracak!

Türk müziğinin yakın tarihine damga vuran ve 2014'te hayatını kaybeden Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor. Rahmetli sanatçıyı canlandıracak oyuncu da belli oldu. İşte detaylar!

Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor, bakın kim canlandıracak!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye aktarılıyor, bakın kim canlandıracak!
GİRİŞ 20.10.2022 19:59 GÜNCELLEME 20.10.2022 20:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Şarkıları ve besteleriyle on binlerce haneden içeri girmeyi başaran rahmetli Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor. Son dönemde örneklerine sıkça rastlanılan biyografi temalı filmlere bir yenisi eklenirken, yapımda yer alacak oyuncular da hummalı bir çalışma sonucunda belirleniyor. Öyle ki merhum sanatçıyı canlandıracak oyuncu da karar kılındı. İşte, Murat Göğebakan'ı oynayacak aktör!

HAYATI FİLM OLUYOR!

Daha önce Müslüm Gürses'e; Bergen'e, Dilber Ay'a ve Naim Süleymanoğlu'na yapılan biyografi temalı filmlerin bir yenisi, bu kez Murat Göğebakan için hazırlanıyor.

Filmde Murat Göğebakan'ın hayatındaki kilometre taşları, müzik sektöründeki gelişimi; milyonlarca kez dinlenilen şarkılarının arka planı incelenecek.

Murat Göğebakan

Ayrıca ünlü sanatçının etrafındaki yakınlarına verdiği mana dolu tavsiyeler, hayatından kesitler ve oğlu ile eşine vedasının da paylaşılması bekleniyor. 

Metronom ve CNS iş birliğinde yapımcılığı üstlenen Murat Göğebakan filminin senaryosu ise, Lütfi Albayrak ve Sezgin Irmak tarafından kaleme alındı. 

MURAT GÖĞEBAKAN'I OYNAYACAK AKTÖR SEÇİLDİ!

Ufuktaki 2023 yılının ilk aylarında vizyona girmesi beklenen Murat Göğebakan filminde, merhum sanatçıyı Burak Sevinç canlandıracak.

Burak Sevinç

Kırmızı Oda ve Söz dizileriyle büyük bir popülariteye ulaşan Sevinç, kariyeri boyunca 4 filmde yer almıştı. Göğebakan filmi ise, Sevinç'in yapımında yer aldığı 5'inci eser olacak.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış Seçim olmuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır