Danilo Şef'i hiç böyle görmediniz! MasterChef'te gergin anlar: "Hiç mutlu değilim"

MasterChef Türkiye'de 111'inci bölümün fragmanı önceki gün hem TV8 kanalında hem de YouTube üzerinden yayınlandı. Fragmanda 'Hiç mutlu değilim' diyen Danilo Şef'in isyanı dikkat çekti.

Danilo Şef'i hiç böyle görmediniz! MasterChef'te gergin anlar: "Hiç mutlu değilim"
Danilo Şef'i hiç böyle görmediniz! MasterChef'te gergin anlar: "Hiç mutlu değilim"
GİRİŞ 25.10.2022 18:01 GÜNCELLEME 25.10.2022 18:01

Ekranların en çok takip edilen programı MasterChef Türkiye'de adım adım sezon sonuna doğru yaklaşılıyor. Bir gün önceki 110'uncu bölümün akabinde gözler 111'inci bölüme çevrildi.

Takım kaptanlığının belirlenmesi ve Mavi-Kırmızı ayrımı yapılmasından sonra yeni haftanın rotası da belli oldu. Şefler, ilk takım oyununda yarışmacılardan pide yapmasını istedi.

Ancak Danilo Şef'in hiç beklenmedik bir anda "Mutlu değilim" sözleri seyircilere "Acaba" dedirtti. İşte, Danilo Zanna'nın dikkat çeken anları.

EN İYİ PİDE, HAFTANIN İLK GALİBİYETİNİ GETİRECEK

MasterChef Türkiye'de Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef, Mavi ve Kırmızı takımdan yeni haftanın ilk gününde pide yapmalarını istedi.

Rakip takımlardan her iki ismin birbiriyle eşleştirildiği oyunda, herkes en iyi pideyi yapmak için efor sarf edecek. Rakibine kıyasla en iyi pideyi yapan yarışmacı da takımına puan kazandıracak.

Bu sebeple her pide son derece önemli. Fakat oyun esnasında pideyi yapamayan, hatta şeflerin tabiriyle pideyle alakası olmayan işler çıkartan isimler de vardı.

DANİLO'DAN YARIŞMACILARA GÖZDAĞI "MUTLU DEĞİLİM"

Oyunun son bölümünde deneme aşamasına geçen şefler, bazı isimlerin sunduğu pidelerden memnun olmadıklarını öne sürdü.

Danilo Zanna

Son karardan sonra genel konuşmayı yapan Danilo Şef, yarışmacılara gözdağı verircesine: "Maalesef hiç mutlu değiliz. Verdiğimizden fazla uzak olduğu için değerlendirmeye alamıyoruz" diye konuştu. Mehmet Şef de Danilo'yu desteklercesine: "Bizim bunu pide olarak değerlendirme şansımız sıfır" dedi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!