Türkan Şoray'dan flaş açıklama: Keşke orada olsaydım...

'Sultan' lakabı ile bilinen Türk sinemasının seneler geçse de eskimeyen ismi Türkan Şoray kameralar önünde yaptığı konuşmayla dikkatleri üzerine çekti. Türkan Şoray "Keşke orada olsaydım" dediği Mardin'de tam da hayal ettiği ışıkların altında başrolünde yer aldığı Kara Gözlüm filmini seyretti.

Türkan Şoray'dan flaş açıklama: Keşke orada olsaydım...
Türkan Şoray'dan flaş açıklama: Keşke orada olsaydım...
GİRİŞ 04.11.2022 15:53 GÜNCELLEME 04.11.2022 15:53

Türkan Şoray, Mardin'de düzenlenen Açık Hava Sineması'na konuk oldu. Başrolünde olduğu Kara Gözlüm filminin izlendiği etkinlikte, Türkan Şoray yaptığı açıklamayla adından söz ettirdi. 

Mardin Belediyesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek hizmete açılan Açık Hava Sineması unutulmaz anlara şahitlik etti. 'Kara Gözlüm' filminin sinemaseverler ile buluştuğu etkinliğe Türkan Şoray da katıldı. Türkan Şoray, etkinlikte yaptığı konuşmada duygu dolu anlar yaşadı.

Türkan Şoray kimdir ve nerelidir? Türkan Şoray filmleriTürkan Şoray kimdir ve nerelidir? Türkan Şoray filmleri

Türkan Şoray

Dünyanın en zengin Türk'ü açıklandı! Dünyadaki sıralaması...Dünyanın en zengin Türk'ü açıklandı! Dünyadaki sıralaması...

"MARDİN'E YILLARDAN BERİ GELMEK İSTİYORDUM"

Türkan Şoray Mardin'i, ilişkin hoşgörünün, kardeşliğin, medeniyetlerin, kültürlerin kaynaştığı nokta olarak tanımladı. Ardından ise Mardin’e yıllardan beri büyük bir arzuyla gelmeyi istediğinin altını çizdi. 

Çağlar Ertuğrul ters köşe yaptı, sevenleri şaşkın! Teşkilat'tan sonra...Çağlar Ertuğrul ters köşe yaptı, sevenleri şaşkın! Teşkilat'tan sonra...

"KEŞKE ORADA OLSAYDIM"

Usta oyuncu Türkan Şoray etkinlik kapsamında yaptığı konuşmada, sık sık teşekkür etti ve öncesinde de oradaki insanlarla birlikte olmayı çok istediğini ifade etti. Ayrıca Mardin halkını çok sıcak ve harika buldu. "Sizleri çok seviyorum" ifadeleri ile de geceyi taçlandırdı. 

Şoray, Kara Gölüm filmindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, " Daha önce burada filmim oynanmış. Bir fotoğraf gördüm, arkada Mardin ışıkları içinde benim perdede yüzüm kocaman. O kadar sevdim ki o fotoğrafı. Keşke orda olsaydım, dedim. O kadar çok istedim ki arkasından Mardin’den davet geldi. Çok teşekkür ediyorum, burada olduğuma çok mutluyum.” ifadeleri ile de geceye damgasını vurdu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan 'devrim niteliğinde' deyip duyurdu! Milyonları ilgilendiren hazırlık...
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar