Oktay Kaynarca'dan Yasak Elma'ya sert cevap! Dizi sektöründe tartışma büyüyor

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle rating rekorları kıran Oktay Kaynarca, Yasak Elma dizisindeki parodiye oldukça sert bir tepki verdi.

Oktay Kaynarca'dan Yasak Elma'ya sert cevap! Dizi sektöründe tartışma büyüyor
Oktay Kaynarca'dan Yasak Elma'ya sert cevap! Dizi sektöründe tartışma büyüyor
GİRİŞ 01.11.2022 14:24 GÜNCELLEME 01.11.2022 14:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ben Bu Cihana Sığmazam adlı yapımlarla rating rekorlarını alt üst eden Oktay Kaynarca, Yasak Elma dizisine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in yer aldığı Yasak Elma dizisi, son bölümünde Oktay Kaynarca'nın yapımlarına parodi yapmıştı. Dizideki bu kesitler sosyal medyada gündem olurken, deneyimli aktörden cevap gecikmedi.

'KENDİ ARALARINDA EĞLENMİŞLER'

Magazinci Birsen Altuntaş'a konuşan Oktay Kaynarca, Yasak Elma'daki görüntüleri şu sözlerle yorumladı:

"Dizinin yapımcısı da, senaristi de arkadaşımız… Kendi aralarında eğlenmişler. Biz de onların kendi aralarında eğlenmelerine güldük. Ne güzel… Demek ki bizi seyrediyorlar"

NE OLMUŞTU?

Yasak Elma'da Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, dizideki eski eşi Doğan'a (Murat Aygen) 'Düştüysek kalkmasını da biliriz evelAllah. Annemin izlediği dizilerden öğreniyorum bu replikleri' diyor.

Doğan da 'Böyle diziler mi var?' diye sorunca Yıldız bu kez: Var tabii… Ben dünyaya eşkıya olmaya gelmişim ama bu yalıya sığmazam mesela… Dizilerin adı…" cevabını veriyor.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 6
  • Yüksel 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu tip mafya ve aşk dizilerini izleyen gençlerin kimyası bozuluyor.Mesela mafya izleyen genç biri belli bir süre sonra ölmeyi bayılmak gibi bir şey sanıyor,aşk dizisi izleyen bir genç ise evlilik dışı ilişkiyi gayet normal karşılıyor
    Cevapla
  • Murat 1 yıl önce Şikayet Et
    Fox tv dizileri turk aile sistemini yikmak icin yapiliyor inceleyin dizilerin ve bunun yaninda ayni sekilde acunun exen tv ordada sistem aynı surlarda gedik acmak basardilarmi evet izlenmez bu tv
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    yasak elma yasaklanmalı :) çok saçma dizi nasıl izliyorsunuz anlamadım.
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yasak elma denen uyduruk, bizimle kültürümüz ile nokta kadar bir ilgisi olmayan avrupa taklidi dizileri seyredenlerde var demekki.
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi 2 bölüm seyrettim ben bu cihana SIĞMAZAM ı bana kalite olarak eşkıyanın çok gerisinde kaldığı için bıraktım yakında Eşkıyanın çoğu oyuncusunu da diziye dahil ederler reyting yukarıda tutmak için.
    Cevapla
  • vatanperver 1 yıl önce Şikayet Et
    reyting rekorları kırıyor, biraz düşüş olmuş demek ki sen seyretmeyince olmuş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!