Serdar Ortaç'tan filmcilere isyan! 'MS hastası adama yaptıklarına bak' sözleri sokakta yankılandı

Şarkılarıyla milyonlarca kişiye ulaşan Serdar Ortaç, önceki gün sabah saat 05.00 sularında konserden dönerek evine geldi. Evinin önündeki manzarayı gören Ortaç, sinirlerine hakim olamadı. 'MS hastası adama yaptıklarına bak' sözleri çok konuşuldu.

Serdar Ortaç'tan filmcilere isyan! 'MS hastası adama yaptıklarına bak' sözleri sokakta yankılandı
Serdar Ortaç'tan filmcilere isyan! 'MS hastası adama yaptıklarına bak' sözleri sokakta yankılandı
GİRİŞ 07.11.2022 13:33 GÜNCELLEME 07.11.2022 13:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

20 yılı aşkın bir süredir Türk Pop müziğinin önemli figürleri arasında yer alan Serdar Ortaç, hayranlarıyla konserlerde buluşmaya devam ediyor.

Son olarak 'İlaç' şarkısını piyasaya süren popçu, 1 ayda 5.8 milyon kez dinlenmeyle eski günlerine dönme ihtimalinin sinyallerini verdi.

Geçtiğimiz gün konserden geç saatlerde çıkan şarkıcı, sabaha karşı 05.00 sularında evine vardı. Fakat evinin önünde gördüğü manzara onu çileden çıkartmaya yetti.

Özel bir yapım şirketinin film seti, Ortaç'ın oturduğu mahallenin önünü araçlarla çevrelemiş ve oyuncuların beslenmesi için açık büfe standı kurulmuştu.

'HASTA ADAMA YAPTIKLARINA BAK'

3 saat kadar uyumaya çalışıp uyuyamadığını belirten Serdar Ortaç, sokağa çıkarak filmcilere isyan etti.

'Evimin önüne açık büfe koymuşlar. Film çekiyorlar. 5'te geldim konserden. 5'te! Açık büfe koymuşlar. Saat kaç 08:30! 3 saat uyumuşum. MS hastası adama yaptıklarına bak. Git başka yere kur restoranını. Yazıklar olsun size."

VİDEOYU HEMEN SİLDİ

Olayı video olarak kaydedip sosyal medyada paylaşan Serdar Ortaç, devam eden saatlerde hesaplarından görüntüleri kaldırdı.

Ortaç'ın görüntüleri kaldırma sebebi ise bilinmiyor. Bazı kaynaklar film setinin gösterdiği nezakete karşılık böyle bir hamlede bulunduğunu ileri sürdü.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 3
  • vay be arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    acitasyon yapma yahu git zıbar yat.sen şarkı söylediğinde düşünüyormusun konserlerinde uzakdaki bir evde cenaze var yada hasta var demiyorsun.şimdi hastayım cart curt sevmedim
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Duygu sömürüsü yapıyorsun. Madem hastasın saat 5:00 kadar çalışma o zaman. O mahalle babanın malı değil, orada bir tek sen yaşamıyorsun. Kimseden ses çıkmıyor bir tek sen çileden çıkıyorsun.
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gıbrıs gumarcısının haber degeri galmamış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor