Mahmut Tuncer'den çok konuşulacak İbrahim Tatlıses itirafı! 'Birbirimize gıcık oluyoruz'

Sahnelerin ünlü simalarından Mahmut Tuncer, katıldığı bir televizyon programında İbrahim Tatlıses'le olan arkadaşlıklarına değindi. Tuncer, Tatlıses'le neden yıllarca küs kaldığını anlattı.

Mahmut Tuncer'den çok konuşulacak İbrahim Tatlıses itirafı! 'Birbirimize gıcık oluyoruz'
Mahmut Tuncer'den çok konuşulacak İbrahim Tatlıses itirafı! 'Birbirimize gıcık oluyoruz'
GİRİŞ 10.11.2022 12:33 GÜNCELLEME 10.11.2022 14:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

'Jandarma', 'LoLo', 'Altın Dişli Hayriye' gibi şarkılarıyla bir dönemin en çok kaset satan ünlülerinden Mahmut Tuncer, katıldığı bir programda kariyer gelişimini anlattı.

Normalde futbolcu olmak istediğini, hatta uzunca bir dönem Şanlıurfaspor'da ter döktüğünü belirten Tuncer, sanat camiasındaki yolculuğundan da bahsetti.

Ayrıca İbrahim Tatlıses'le neden senelerce yıldızlarının barışmadığını anlatan sanatçı, sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. İşte, Mahmut Tuncer'in açıklamalarından satır başlıkları!

'ŞARKICI OLMAK AKLIMDA YOKTU'

"Küçükken kafamda futbolcu olmak vardı. Bir süre de oynadım. Şarkıcı olmak aklımda yoktu, hep futbolcu olmak istedim. Lise son sınıfta futbol oynarken hiçbir amatör futbolcu para almazken ben alıyordum.

Bir Karadeniz takımı vardı bizim Şanlıurfaspor onu yenmişti. Banyo yapmak için bir yere gitmiştik orada da stüdyo işi yapan tanıdık bir arkadaşımız vardı.

Bir yere klip çekmeye giderken bizi de çağırdı. Şarkı söyleyecek arkadaşın 4-5 şarkıdan sonra sesi kısıldı. O esnada bana 'sen söyle' dediler. Sonra ben söyledim ve bir kaseti doldurduk. Bu şansın da şansı oldu"

TATLISES'E RAKİP OLARAK PİYASAYA SÜRÜLMÜŞ

İbrahim Tatlıses'le aralarındaki kırgınlığa değinen Mahmut Tuncer, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu programda işin hakikatini şu sözlerle anlattı:

"Kasetim çıktığında ben Şanlıurfaspor'da oynamaya devam ediyordum. 11 Nisan Urfa'nın kurtuluşudur. İbrahim Tatlıses de o zaman şöhretti ve kutlamada sahneye çıkacakmış. Biz de seyirci olarak gittik.

Meğer organizasyonu yapan kişi İbrahim Tatlıses'in adını kullanarak bilet satmış. Sonra ben sahneye çıktım. Urfa Belediye Folklor ekibi, Ankara'ya televizyon çekimini gitti. Benim sesimi beğendikleri için beni de götürdüler.

Gazinocunun biri 'Öyle bir ses bulayım ki İbrahim Tatlıses'e rakip çıkartayım' demiş. Sonra o adam beni sanatçı olarak almak istedi. İbrahim Tatlıses'e rakip olmam için beni çıkardılar."

'BİRBİRİMİZE GICIK OLUYORUZ'

İbrahim Tatlıses'e sanatçılık anlamında büyük saygı duyduğunu belirten Mahmut Tuncer, 360 Derece programında şöyle konuştu:

"Ben İbrahim Tatlıses'in yanına gittiğimde kendimi sanatçı olarak hissetmem. Kendisi de buna şahittir. Benden yaşça büyük olduğu için yanında ağzımızı açıp konuşmayız.

Bizim küslüklerimiz küçük kıvılcımlardan dolayı oluyor. 8-9 kez küstük. Bu küslüklerin altında hep gıcıklıklar yatardı. Birbirimize gıcık olurduk.

Bir keresinde ayranına ekşi dediğim için 6 ay konuşmadık. Genelde küsen taraf o oluyor. Bulunduğumuz ortamlarda kimseyle küs olduğumuzu göstermemek için hemen barışırdık."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • Angaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim tatlıses adını kullanarak bilet satmış organizatör sahtekarlık eskiden de varmış
    Cevapla
  • Azeri KARS 1 yıl önce Şikayet Et
    cok sevdigim iki sanatci ...biri IMPARATOR diger 'Urfanin Kaplani
    Cevapla
  • Davut aytav 1 yıl önce Şikayet Et
    Ikinide iyisiniz yillarca sizin ve tum sanatcilarimizla gulduk oynadik eglendik hepinize teskkur dilinize yureginize saglik
    Cevapla
  • orhan01 1 yıl önce Şikayet Et
    Ikisi de birbirinden krodur.Kro kroyu istemez.deli de deliyi.
    Cevapla
  • ZK D. 1 yıl önce Şikayet Et
    Al birini vur ötekine lafının tam karşılıkları
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü