Hiçbir operasyona girmeden 70 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk kez açıkladı! Annesi dahi inanmadı

Kilo vermenin birçok yöntemi var. Ancak Uraz Kaygılaroğlu'nun da yaptığı gibi hiçbir operasyona dahil olmadan 70 kilo verebilmek mümkün. Nasıl mı? İşte, Kaygılaroğlu 'Annesinin dahi inanmadığı süreci' anlatıyor.

Hiçbir operasyona girmeden 70 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk kez açıkladı! Annesi dahi inanmadı
Hiçbir operasyona girmeden 70 kilo veren Uraz Kaygılaroğlu sırrını ilk kez açıkladı! Annesi dahi inanmadı
GİRİŞ 12.11.2022 12:32 GÜNCELLEME 12.11.2022 12:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Çeşitli film ve dizide yer alarak ününe ün katan Uraz Kaygılaroğlu, yıllar içerisinde yaşadığı değişimle çoğu kişiye ilham oldu.

Tam 45 kilo veren Ümit Erdim, sırrını ilk kez açıkladı! 'Çay çorba diyenlere bakmayın'Tam 45 kilo veren Ümit Erdim, sırrını ilk kez açıkladı! 'Çay çorba diyenlere bakmayın'

Herhangi bir operasyona girmeden, tamamıyla diyetisyeninin verdiği programa bağlı kalıp 70 kilo veren oyuncu değişimi ile dikkat çekti. 

Televizyondaki ilk görünümünü 2008 yılındaki 'Milyonda Bir' dizisiyle yapan Uraz Kaygılaroğlu, devam eden yıllarda 'Canını Sevdiğimin İstanbul'u', 'ES-ES' ve 'Pis Yedili' gibi yapımlarda oynamıştı.

Dört yapımda da kilolu haliyle seyirci karşısına çıkan Uraz, Pis Yedili devam ederken hızlı bir dönüşüm yaşadı. Özellikle 2012'den sonra yaşadığı kilo kayıplarından ötürü sık sık gündeme de geliyordu.

Mide ameliyatı ve benzeri bir operasyona tabi tutulmadan zayıflamayı başaran aktör, sırrını 3 Adam programında şu sözlerle anlattı:

"Kilolu insanda her sabah zayıflama isteği oluyor. Her sabah bunu görüyorsun ve son bulmasını istiyorsun. Ama bir sabah işte tak ediyor.

Annem çok korkmuştu. 'Öleceksin artık' falan dedi. 'Garip sesler geliyor yatağından' diye konuştu. Halbuki o benim geniz ve horlama sesim. Vücudumun yaptığı ses. 

Kuzenim Meriç vardı. Ben böyle eğilip çorabımı çekiyordum. Bana 'Eğil de göbeğine bir bak ya' dedi. Bir ağrıma gitti. Ben 15-20 kilo verdim. Hala göbeğim vardı. Sonra yine yemeye başladım. Annemin olayıyla diyetisyenle tanıştım.

ANNESİ İNANMAMIŞ

Bir liste verdi doktor. 'Anne' dedim, 'Bunları bunları yiyecekmişim' dedim ama öyle bir liste ki yani sürekli yiyorsun. İki saatte bir kazanla yemek yiyorsun. Ama onun bir hesabı var vesaire. Hesap makinesiyle yapıyor kadın şok oluyorsun.

Annem 'Listeyi nerede değiştirdin?' dedi. Çünkü o kibrit kutusu kadar bekliyor. Ama yiyerek çok kolay kilo veriliyor yani. Ama iki sene sürdü bu olay."

Uraz Kaygılaroğlu, konuşmasının devamında da her gün bir bardak ılık su içtiğini; gün içerisinde de minimum 2-3 litre su tükettiğini izleyicilere aktardı.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

Uraz Kaygılaroğlu 30 Haziran 1987'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kasım 2022 itibariyle 35 yaşındadır.

10 yılı aşkındır aktörlük yaparak geçimini sağlayan Kaygılaroğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

2014'te Melis İşiten'le dünya evine giren Kaygılaroğlu, 2019'da anlaşmalı boşanarak eşiyle yol ayrımına gitmiştir. Bu evlilikten Ada adında bir çocukları dünyaya gelmiştir.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 11
  • Ayfer 1 yıl önce Şikayet Et
    İyice sacmaladınız millet peynir et alıp beslenemedıgı ıcın ekmek tuketımı arttı millet tok kalma derdinde beslenme degıl bu yuzden obez olduk ben de dahil
    Cevapla
  • Ddd 1 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeğin kilosu 25 lira salatalık domates de öyle. Ekmek yerine salatalık domates ye hem kilo almazsın hem sağlıklı hem aç kalma dersin de yok..
    Cevapla
  • Kader 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik sin ekmekle şişman olsaydı Miillet ekmek. Yiyip senin gibi yatardı oysa ekmek bulamayanlar ekmek mücadelesi verip çalışıyor şişmanlık değil dertleri çalışmak geçim sağlamak sen ise ekmek yiyip yatıyorsun arada buraya bakıp yazıyorsun şişmanların tabi ekmek yiyip
    Cevapla
  • …. 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi :)
    Cevapla
  • Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sen saçmalamışsın akşam yat sabah kalk Sözcü oku küfret nefret ee tabii her şeyi yokluğa bağla çünkü obezlik varlıkla olan bir şey ee varlığın çağrışımına dahi tahammül yok çok acınası durumunuz var
    Cevapla
  • Obez 1 yıl önce Şikayet Et
    Obezite çok arttı. Millet aç diyorlar ya işte aç olsa bu kadar obezite olmaz. Amerika Arap ülkeleri ve bazı nüfusu düşük aşırı zengin ülke ile yarışır hale geldik
    Cevapla
  • Ramin 1 yıl önce Şikayet Et
    Qıdalar buna seneb oluyor.
    Cevapla
  • Zeyno 1 yıl önce Şikayet Et
    Tok tutan gıdalar yiyemeyince ekmekle katık yapılıyor. Sonuç kilo
    Cevapla
  • ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    yediklerimiz hem pahalı hemde sağlıksız bir kesim aç bi besim tok
    Cevapla
  • Baron 1 yıl önce Şikayet Et
    La akıllı konuşma yap obez olmayan açlar napsin,bir de obez çok yemekten değil hastalıktan oluyorlar.
    Cevapla
  • Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Evde yemek kültürü kalmadı, herkes dışarıdan abur, cubur yiyiyor. Bir telefon, hoooop yemek kapıda. Yeni bitme eşler yemekle falan uğraşmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 34 ile son dakika uyarısı!
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!