Bu hikaye film olsa gişe rekorları kırar! Babaları onları terk ettiğine çok pişman oldu

Didier Deschamps'ın Fransa Milli Takımı'na çağırdığı Theo ve Lucas Hernandez kardeşlerin hikayesi, film senaryolarını aratmıyor. Babasız büyüyen iki kardeş, çabalarıyla dünya devlerine gitmeyi başardı.

Bu hikaye film olsa gişe rekorları kırar! Babaları onları terk ettiğine çok pişman oldu
Bu hikaye film olsa gişe rekorları kırar! Babaları onları terk ettiğine çok pişman oldu
GİRİŞ 12.11.2022 16:00 GÜNCELLEME 12.11.2022 16:18

Bu yıl Katar'da düzenlenecek 22. FIFA Dünya Kupası öncesinde nefesler tutuldu. 32 ülkenin milli takımı, Kupa zaferi için haftalarca rekabet edecek.

Katar Hükümeti de bu doğrultuda yıllar öncesinde başlatılan çalışmalarda sona geldi. Yeni stadyumlar inşa edilirken, taraftarı ağırlamak için oteller; hatta konteynır kentler yapıldı.

Bu yıl ki Dünya Kupası'na ise eşine az rastlanır bir hikaye damga vurabilir. Beyaz perdeye yansıtılsa 'Gişe rekorları kırabilecek' potansiyeldeki bu gelişme, Fransa cephesinde yaşanıyor. 

AC Milan'da oynayan Theo Hernandez ile Bayern Münih'in savunmacısı Lucas Hernandez, Didier Deschamps'ın davetiyle Fransa Milli Takımı'na katıldı. Bahse konu olan da bu iki kardeşin yaşadığı son derece dramatik hikaye.

ÇOCUK YAŞTA BABALARI TERK ETTİ

Atletico Madrid'in meşhur savunmacısı Jean-François Hernandez'in çocukları olarak dünyaya gelen kardeşler, çok küçük yaştan itibaren babasızlıkla sınandı.

Jean-François, 2004'te eşine ve çocuklarına bir şey demeden Tayland'a kaçmış, senelerce nerede olduğunu ailesine söylememişti.

Fransız polisi, ünlü futbolcunun başına bir şey gelmiş olabileceği endişesiyle soruşturma başlatsa da gerçek çok sonra ortaya çıkıverdi.

Jean-François, yaşları 5 ve 6 olan iki çocuğunu bir kadın sebebiyle terk ettiği öğrenildi. Hal böyle olunca Theo ve Lucas kardeşlerin hikayesi daha da dramatikleşmişti. Ancak onlar, birbirlerine tutunarak zoru başarmasını bildi.

Futbola İspanya'da başlayan Theo ve Lucas, yıllar içerisinde Atletico Madrid'in A Takımı'na kadar yükseldi.

Lucas Temmuz 2019'da 70 milyon Euro karşılığında Bayern Münih'e, küçük kardeş Theo da önce Real Madrid'e; daha sonra AC Milan'a transfer oldu.

Tıpkı babaları gibi savunma hattında performans gösteren kardeşler, 2022 Katar Dünya Kupası'nda ülkeleri Fransa'yı temsil edecek.

'ONLARI ÇOK ÖZLÜYOR'

Jean-François'in başka bir evlilikten doğan kızı Lauris Hernandez, babasının şimdilerde oğullarına özlem duyduğunu; onları TV'de seyrettiğini şu sözlerle anlattı:

"Theo ve Lucas'ı tek başınayken izliyor. Çünkü her defasında ağladığını fark ediyorum. Bu onun için çok zor. Çocuklarını özlediğini, onlar için acı çektiğini anlıyorum. Theo ve Lucas'ın parası umurumuzda değil. Babam sadece çocuklarını görmek istiyor"

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü