Ajda Pekkan hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Saatlerce yardım çığlığı atmış

Türkçe pop müziğin ünlü figürlerinden Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde kalça kemiğini kırmış ve 7 saat süren operasyondan geçmişti. Süper star hakkında kimsenin bilmediği bir gerçek günler sonra ortaya çıktı.

Ajda Pekkan hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Saatlerce yardım çığlığı atmış
Ajda Pekkan hakkındaki gerçek ortaya çıktı! Saatlerce yardım çığlığı atmış
GİRİŞ 17.11.2022 13:03 GÜNCELLEME 17.11.2022 14:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

'Yakar Geçerim', 'Arada Sırada', 'Petrol' ve 'Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile' şarkılarıyla on milyonlarca insana ulaşan Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde hiç beklenmedik bir kaza yaşadı.

Evinde olduğu sırada tansiyonu düşen sanatçı, dengesini kaybedince yere yığılmış ve kalça kemiğini feci bir şekilde kırmıştı. Olayın akabinde yardımcıları odasına gelirken menajerine de haber verilmiş ve Pekkan, acil bir şekilde civardaki hastaneye kaldırılmıştı.

7 saatlik uzun bir operasyondan geçen sanatçının Kasım 2022'de vermesi beklenen konserlerin tamamı iptal edilirken, doktoru en az 3 ay sahnelere dönmemesi gerektiği tavsiyesinde bulunmuştu. Ancak emektar sanatçının Ocak 2023 itibariyle yeniden sahnelerde yer alması bekleniyor.

Olayın üstünden iki hafta geçtikten sonra bu kez bambaşka bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada gündeme gelen iddiada Ajda Pekkan'ın odasında mahsur kaldığı ve saatlerce yardım beklediği öne sürüldü.

Pekkan'ın yardım çığlıklarını duyan personelleri soluğu kapının önünde aldı fakat söylentilere göre kapı kilitliydi. Bu sebeple saatlerce odasına girilemedi. Odaya giremeyeceğini anlayan yardımcıları ise çareyi kapıyı kırmakta buldu. 

Senelerdir odasının kapısını kilitleyerek uyuduğu bilinen şarkıcı hakkındaki bu şok edici iddia günler sonra ortaya çıktı. Uyluk kemiğinin üst bölgesinde kırık tespit edilen Ajda Pekkan'a takipçileri ve onlarca ünlü isim 'Geçmiş olsun' dileklerini iletti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 5
  • ömür 1 yıl önce Şikayet Et
    Anneciğimle hemen hemen hemen aynı kuşaktan gibidir derdi ki Ajda Pekkan bileğinin hakkıyla çıktı basamakları 60lı yıllarda 70lerin başında , çalışkan hayata bağlı birisi benden 21yaş büyük olmasına rağmen lise yıllarımda bir sürü resimlerini biriktirirdim 80 li yıllarda kusursuz güzel di... Ama yazılan yorumları da yabana atmamak lazım belki tatbik eder veya ediyordur bazı şeyleri,o bizlere moral kaynağı olsun
    Cevapla
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar gerdirirsen gerdir ömür biter mal şöhret dünyada kalır. Ebedi hayata hazırlık lazım. Hayırlı amel işlemek lazım. Çokça tövbe lazım. İlahi rızaya ulaşmak lazım. Kulluk lazım.
    Cevapla
  • İçte öyle 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüz gerdirilebiliyor ama yaşlılık gerdirilemiyor. Hepimiz Allah c.c. ömür verirse yaşlanacağız. Önemli olan ölümsüzlük iddiası taşıyarak kafa tutmak değil, ölümü çokça hatırlayıp ibret almak... Tabiki nasibi olana sözümüz...
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bravo
    Cevapla
  • Gülçin Bayrak 1 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın bu kadar merhametsiz olmayın nereden biliyoruz iyilik yapmadigini nereden biliyoruz Allah'a zikretmedigini o bir sanatci kadın sizlere iyi görünmek için sporda yapıyor estetikte insanları elestirmekten başka yokmu uğraşacak başka işiniz bu kadar acımasız olmayın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak