Ölümlü kazanın faturası çok ağır olacak! Dudak uçuklatan tazminat bedeli yola çıktı

Yaz aylarının sonunda ABD'de meydana gelen bir trafik kazası Hollywood hayranlarını yasa boğdu. Ünlü aktrist Anne Heche, aracıyla girdiği duvarda feci bir şekilde can verdi. Mülk sahibi ise tazminat istiyor.

Ölümlü kazanın faturası çok ağır olacak! Dudak uçuklatan tazminat bedeli yola çıktı
Ölümlü kazanın faturası çok ağır olacak! Dudak uçuklatan tazminat bedeli yola çıktı
GİRİŞ 17.11.2022 18:11 GÜNCELLEME 17.11.2022 18:11

Hollywood imzalı birden fazla yapımda rol alan Anne Heche, Ağustos 2022'de geçirdiği bir trafik kazası sonucunda yaşamını yitirdi.

Los Angeles'ta aracıyla birlikte hızla yol alan Heche, direksiyon hakimiyetini kaybedince civardaki bir evin duvarına girmekte bulmuştu.

Çevredekiler olay yerine hareket ederken ünlü aktristin feci bir şekilde iki blok arasında sıkıştığı ve aracın da alev aldığı tespit edildi.

İtfaiye personelinin onca uğraşına karşın 1 saat boyunca sıkıştığı yerden çıkarılamayan Anne Heche, ağır yaralı haldeydi. Hastaneye kaldırıldıktan birkaç gün sonra da hayatını kaybettiği duyuruldu.

Trajedik kazada Anne Heche canından olurken, karşı tarafta evini kaybetme noktasına geldi. Maddi anlamda büyük zarar aldığını belirten ev sahibi, Heche'nin bir mülküne 2 milyon dolarlık dava açtı.

Ev sahibi Lynne Mishele, ön bahçesinin; oturma odasının, mutfak ve banyosunun kullanılamaz hale geldiğini ileri sürerek rekor tazminat talebinde bulundu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Naci Görğür, 'şakası yok' diyerek açıkladı: 'Buralar 9 şiddetine maruz kalacak'
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha