Gönül Dağı'nda bu sahne kırıp geçirdi! Gedelli'de kaybolan kaloriferleri Salim Abi'nin köpeği koklaya koklaya buldu: 'Sanki narkotikte çalışıyor'

TRT 1'in sevilen yapımı Gönül Dağı'nın 77'nci bölümü önceki gün ekrana geldi. Dizinin son kesitinde Salim Abi karakterinin köpek yardımıyla koca ilçede kaybolan kaloriferlerini bulması izleyenlere renkli anlar yaşattı.

Gönül Dağı'nda bu sahne kırıp geçirdi! Gedelli'de kaybolan kaloriferleri Salim Abi'nin köpeği koklaya koklaya buldu: 'Sanki narkotikte çalışıyor'
Gönül Dağı'nda bu sahne kırıp geçirdi! Gedelli'de kaybolan kaloriferleri Salim Abi'nin köpeği koklaya koklaya buldu: 'Sanki narkotikte çalışıyor'
GİRİŞ 20.11.2022 15:00 GÜNCELLEME 20.11.2022 16:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı gün reyting listelerini alt üst eden Gönül Dağı, 3'üncü sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Önceki gün ekrana gelen 77'nci bölümde de tansiyon zaman zaman yükselirken bazı anlarda yerini neşeye bıraktı.

Yeni bölümde Kenan ve Elif'in nişan merasimi kadar dikkat çeken bir diğer an da Salim Abi karakterinin kaybolan kaloriferlerini bulma yöntemiydi.

FEZAİ, 3'LÜYÜ KANDIRDI

Bir süredir Gedelli kasabasındaki ısınma sorununu ucuza çözmeye çalışan Taner, Veysel ve Ramazan üçlüsü; yeni projeleri için alınan sipariş kadar kalorifere ihtiyaç duyuyordu. Taner de bu işi çözmesi için Ramazan'ı görevlendirmişti.

Ramazan da kalorifer meselesini halledebilmek adına asker arkadaşı Fezai'den yardım isterken o da en olmayacak yönteme başvuruverdi.

Kasabanın ağır abisi Salim'in mekanına gizlice giren Fezai, getirdiği kamyona hızla ilçenin kaloriferlerini yükleyip soluğu TVR Havacılık'ta aldı. 

Taner, Veysel ve Ramazan eski püskü kaloriferleri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Ancak Salim Abi'nin mekanında ilçeye duyulan mahcubiyetten ötürü endişe hakimdi.

SALİM ABİ'NİN KÖPEĞİ ELİYLE KOYMUŞ GİBİ BULDU

Salim Abi depoda Gedelli Belediyesi'ne ait kaloriferleri göremeyince durumu çırağına anlattı. Çırağı da depodaki köpeği bağından çözerek ilçeyi arşınlamaya başladı.

Koca ilçede vatandaş, Elif ve Kenan'ın nişanına giderken Salim Abi, çırağı ve deponun köpeği ortalığı araştırıyordu.

Tam o esnada Salim Abi'nin çırağı TVR Havacılık'ın önünde ustasına seslendi. Salim Abi de depoya gelince gördüğü manzara karşısında bir hayli şaşırdı.

Hırsızlığı Taner, Veysel ve Ramazan'ın yaptığını düşünen Salim Abi, soluğu Gedelli Belediyesi Düğün Salonunda aldı. Sonraki dakikalarda da gerilim arttı.

Uluorta Taner, Veysel ve Ramazan'ın hırsızlık yaptığını söyleyen kaloriferci usta, bir anda salonun rengini değiştirdi. O ara Düğüncü Muammer'le yüz yüze gelen Salim Abi, gerçeği çok sonra öğrendi.

Taner, Veysel ve Ramazan; Mahmut Tuncer'i bulup salona geldiklerinde kaloriferleri Fezai'nin getirdiğini, kendilerinin suçlu olmadığını söyledi. Fezai de hemen olay yerinden kaçtı. Gönül Dağı'nın son bölümünde köpeğin kaloriferleri bulduğu sahne de sosyal medyada gündem oldu.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Hıdır 1 yıl önce Şikayet Et
    O kadar boş yapılan dizilere bakınca insan gönül dağından ayrılamıyor..Tam aile ile izlenebilecek bir dizi..teşekkürler TRT...Sen de olmasan diğer kanalların ahlaksız,açık saçık,çocuklara kötü örnek olacak dizileri izlenecek..ki nitekim izleniyor ki hala devam ediyorlar..Devletimizin bu gibi dizileri TV ekranlarına sokmaması lazım...
    Cevapla
  • Rafet 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet çok tuttu bu dizi Neşet ERTAŞ ın Gönül dağı isimli Türküsünden esinlenerek yapılan bu dizi de, Başlı başına komedi yaşanmaya başlandı. Neşet ustanın ne türküleri ne adı nede yaşadığı Şehir adı geçmezken Hiç Alakası olmayan İzzet ALTINMEŞE ve Mahmut TUNCER sanatçıları misafir rollerde oynatılarak komedi devam ediyor.
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi düzgün izlemediğiniz belli. Defalarca kaç bölümde Neşet Ertaş Ustanın türkülerine görüntüsüne yer verildi. İzzet Altınmeşe diye geçtiğin adam Türk Halk Müziğinin en önemli en düzgün sanatçılarından. Bilmeden atıp tutmayın.
    Cevapla
  • TÜRKİYE 1 yıl önce Şikayet Et
    KÖPEK KALORiFER EĞİTİMİ ALMIŞ, KÖPEĞE LÂF ETMEYİN
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'