Sergen Deveci'den on binlerce hayranını üzen haber! Kaza yapan minibüste o da vardı: Sağlık Bakanı Koca son durumu açıkladı

Sabaha doğru Amasya-Çorum yolu üzerinde meydana gelen feci kaza yeni günün manşetlerindeydi. Aralarında Sergen Deveci'nin de yer aldığı bir grup tiyatrocu, minibüsle seyir halindeyken Merzifon yakınlarındaki bir tıra çarptı. Diğer taraftan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, yaralıların son durumunu açıkladı.

GİRİŞ 21.11.2022 14:23 GÜNCELLEME 21.11.2022 14:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

YouTube'da çektiği kısa videolarla büyük bir popülariteye ulaşan Sergen Deveci, Amasya-Çorum kara yolunda kaza yapan minibüsün içerisindeydi.

Sergen Deveci kimdir ve kaç yaşındadır? Hangi filmlerde oynadı? Sergen Deveci'nin son durumuSergen Deveci kimdir ve kaç yaşındadır? Hangi filmlerde oynadı? Sergen Deveci'nin son durumu

Turneden döndüğü öğrenilen minibüste Deveci gibi bir grup tiyatrocu arkadaşı vardı. Olay yerinde Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybederken; diğer isimlerin en yakındaki hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Son belirlemelere göre Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek'in Merzifon ve Suluova'daki hastanelere sevk edildiği aktarıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) geçtiği son bilgiye göre, Sergen Deveci'nin durumunun ağır olduğu kamuoyu ile paylaşıldı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca da son gelişmeleri sosyal medya hesabından açıkladı.

Amasya Valisi Mustafa Masatlı da  hastaneye giderek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı. Akabinde son durumu şu sözlerle ifade etti:

"Kazada maalesef 3 insanımızı kaybettik. Kaza sonucu 7 tiyatro ekibinden vatandaşımız da yaralandı. Bunlardan 2 tanesini Samsun'a sevk ettik. 1 tanesi taburcu oldu.

4 tanesi de şu an itibariyle Sabuncuoğlu Araştırma Hastanemizde tedavi altındalar. Bunlardan 1 tanesinin durumu birazcık kritik. İleri bir tedavi için belki başka bir hastaneye de sevk edebiliriz."

2 Ekim 1991 doğumlu Sergen Deveci, oyunculuk eğitimini BKM'de almıştı. İzmir'de dünyaya gelen ünlü ismin, kendi adında bir YouTube kanalı bulunurken; bu hesabı 300 binden fazla insan takip ediyordu.

URAZ KAYGILAROĞLU DETAYI

Günün devam eden bölümünde ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu bir paylaşım yaparak hayranlarını hüzünlendirdi.

Bilindiği üzere minibüsteki kişilerden biri de Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'di. Bir video çekerek ilk duygularını paylaşan sanatçı, arayıp soranlara teşekkürlerini iletti.

Eski eşinin iyi durumda olduğunu belirten Kaygılaroğlu, kamera karşısında duygularına hakim olmakta güçlük çekti.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA'DAN AÇIKLAMA

Geç saatlerde meydana gelen elim kazaya ilişkin bir açıklama da Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'dan geldi. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

"Dün gece Amasya Merzifon'da tiyatro sanatçılarını taşıyan bir minibüsün bir TIR ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada minibüste bulunan 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

8 yaralı ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, 1 kişi ise tedaviye ihtiyaç duymadı. Kazada hayatını kaybeden sanatçılarımıza Allah'tan rahmet; yakınlarına ve sanat camiasına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımız arasında durumu ağır olan kimse yok. Hepimiz adına, kendilerine geçmiş olsun diyorum"

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 4
  • Hazar 1 yıl önce Şikayet Et
    Ölümün yaşamın garantisi yok bugun toprağın üstündeyiz yarın altında. Allah hayırlı ölüm versin
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
  • Vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun.Ölenlere Allahtan rahmet.. Kalanlara Osmancık polisi kırmızı ışıktan geçtin cezası gönderecek..Osmancık Kumpası Şimdi Kırmızı Işık olarak devam ediyor..
    Cevapla
  • bayırbucak 1 yıl önce Şikayet Et
    ceyhun fersoy da vardı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
Fatih Altaylı’dan 1 Mayıs'taki provokasyona tepki çeken yorum!