Aman şefler bu haberi duymasın! MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı ölümle burun buruna geldi: 'Canımızı pazarda bulmadık'

MasterChef Türkiye'nin 2021 sezonundaki yarışmacısı Pınar Tanar, sosyal medya hesabı üzerinden başına gelen elim olayı anlattı. Öldürülmeye çalışıldığını ileri süren Tanar, 'Canımızı pazarda bulmadık' ifadelerini kullandı.

Aman şefler bu haberi duymasın! MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı ölümle burun buruna geldi: 'Canımızı pazarda bulmadık'
Aman şefler bu haberi duymasın! MasterChef Türkiye'nin eski yarışmacısı ölümle burun buruna geldi: 'Canımızı pazarda bulmadık'
GİRİŞ 26.11.2022 13:23 GÜNCELLEME 26.11.2022 13:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'nin 2021 kadrosunda yer alan yarışmacısı Pınar Tanar, sosyal medya üzerinden başına gelen olayı anlattı. 

Aracıyla seyir halindeyken başka bir sürücü tarafından canına kastedildiğini ileri süren Tanar, aylar sonra gündeme geldi.

'Bilerek ve isteyerek öldürülmeye çalışıldım' diye konuşan eski yarışmacı, şoförün kendisine bağırdığını da anlattı. 

Devam eden dakikalarda şoförün kendisini araçtan inmeye zorladığını ancak kendisinin karakola gittiğini belirten ünlü isim, konunun peşinde olacağını aktardı. Eski yarışmacının açıklamaları ve paylaşımları şu şekilde:

'BANA SELEKTÖR YAPTI'

"Bugün saat 20:20 civarında Şile otobanında bilerek ve isteyerek öldürülmeye çalışıldım.

Üsküdar yönünde ben orta şeritte 60 km hızla giderken kırmızı büyük bir kamyon neredeyse arka tamponuma değecek mesafede bana sürekli selektör yaptı üstelik sağ ve sol şerit boş iken yaptı...

Bense o sırada navigasyonu açmıştım ve frene bastım, hız kesmeyen kamyon kornasına bastı ve hızla sağ şeridime geçip benim üzerime kırdı, bir süre o şekilde beni sol şeride at atmaya çalıştı."

'HESAP VERECEĞİNİ SÖYLEDİM'

"Benim direksiyon hakimiyetimi kaybedip ölmemi istedi, bense hem sağımdaki kamyon çarpmamak için büyük bir gayret gösterdim hem de aynadan sol şeridimdeki araçlara çarpmamak için büyük bir gayret sarf ettim.

Bunun tek bir açıklaması var: Kasten adam öldürmeye sebebiyet vermek. Kamyondan kurtulup sağ şeride geçtim ve durup dörtlülerimi yaktım. Kamyon da arkama gelerek durmadan korna çaldı.

Ben şoförün inip gelmesini bekledim, asla sindiremeyeceği birine denk geldiğini bilmesini istedim. Gelir gelmez bana bağırıp çağırmaya başladı...

Ben camımı yarım açıp duyabilmesi için yüksek sesle orta şeritte binek araç olarak yavaş gittiğimi, hızla gelerek selektör yaparak beni şeridimden çıkarmaya hakkı olmadığını ve beni öldürmeye çalıştığı için polise hesap vereceğini söyledim."

'KİM BİLİR NE YAPACAKLARDI'

"Başka bir kamyon şoförü de... Önüme kırdı, şoför inerek bana dur işareti yaptı, beni aracımdan indirmek istedi kim bilir ne yapacaklardı, ben durmadım, direk karakola sürdüm, karakol kendi bölgeleri olmadığını, Dudullu Karakoluna gitmem gerektiğini söyledi.

Ben bu işin peşini bırakmam. Canımızı pazarda bulmadık, herkes kendini alikıran baş kesen sanıyor, cezalarını bulmaları için ne yapmam gerekiyorsa yaparım."

 

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 2
  • Kızılelma 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de herkez burnunun dikine sürüyor, yani rasgele. Doğru düzgün kullanmayı bilen yok
    Cevapla
  • sait 1 yıl önce Şikayet Et
    Trafik ''şeritleri'' hızlara göredir. Ne yazık ki ülkemizde orta şerit , herkesin ''istediği hızda'' gitmesi için yapılmış gibi algılanıyor. Sol şerit ise sadece sollamak için var. Sürekli gitmek için değil. Sağ şerit zaten ''acemilerin'' gibi bir anlayış var. Kamyon, Tır, Otobüsler bile sürekli ''orta şeritte'' ilerliyor. Trafik kurallarına uyulsa hiç bir sorun olmayacak. ''Bilmemek ayıp değil, öğrenmek ayıp. Öğrendiğini yapmamak en büyük ayıp.''
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!