Güldür Güldür Show ekibi 6'lı masayı tiye aldı! 'Kaset' göndermesi çok konuşuldu, bu skeç rekor izlenmeye koşuyor

Show TV ekranlarında yayınlanan Güldür Güldür Show'un 318'inci bölümünde 6'lı masa, 'Konforlu Muhalefet' skeci ile topa tutuldu. Skeç esnasında geçen 'kaset' göndermesi ise seyirciyi kahkaha tufanına boğdu.

GİRİŞ 29.11.2022 14:47 GÜNCELLEME 29.11.2022 14:47
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'ın sunuculuğunu yaptığı Güldür Güldür Show, bu yıl 11'inci sezonuna başladı. 

Son yayınlanan 318'inci bölüm de hem internet üzerinden hem de Show TV kanalında ekrana geldi.

Bölüm esnasında izleyiciye sunulan 'Konforlu Muhalefet' skeci ise çok konuşuldu. Kemal Kılıçdaroğlu'nu canlandıran Uğur Bilgin'in performansı ise seyirciden tam not aldı.

Skeç esnasında 6'lı masanın iktidara gelmemek adına türlü türlü yöntemlere başvurduğu, mantıklı önerilerde bulunan bir siyasetçinin de masadan kovulduğu görüldü.

Anketlerdeki artıştan rahatsız olan masadakilerin tek hedefi ise, oy oranını düşürebilmek. Bunun için işsizlikten suskunluğa, hiçbir açıklama yapmamaya dair envai çeşit yol izleniyor.

'MEMURUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜRÜZ'

Devam eden dakikalarda işsizliğe yönelik 'çok kötü bir fikir' arayışına giren 'Başkan' karakteri, planını şu şekilde özetliyor:

'Çok kötü bir fikir... Çok... Buldum... Devlet dairelerine palyaço atayalım. Ha? 'Hem memurların yüzünü güldürürüz, hem de işsizlik oranını düşürürüz' diyelim yalandan. Ha?

Masanın diğer üyeleri de Başkanın bu 'kötü fikir' önerisine: 'Başkanım gerçekten aşırı kötü bir fikir. Sizi tebrik ederim. Gerçekten siyasal bir dehasınız' cevabını verdi.

Devam eden anda Kemal Kılıçdaroğlu benzetmesi yapan 'Başkan' karakteri, ittifaklarına: 'Oğlum biz de boş adam değiliz yani. Yıllardır seçim kaybediyoruz' diyor.

'NASIL BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR?'

Daha sonra bir anket sonucuna göre 6'lı masadaki oy oranının yüzde 2 arttığı söyleniyor. Başkan ise bu gelişme karşısında çıldırıp: 'Nasıl böyle bir şey olabilir? Burada boş boş konuşuyoruz!' diye sitemde bulunuyor.

Skecin son bölümünde ise canlı yayın açan Başkan karakteri ve 6'lı masanın diğer üyeleri, iktidar olmaları halinde açık açık halkı tehdit edecek cinste uygulamalarından söz ediyor.

'KASETİM FALAN VARSA...'

'Acı reçete', 'İşsizlik' ve 'Faiz' gibi tehditlerde bulunuluyor. Fakat bir ekonomi profesörü bu açıklamayı makul ve bilimsel bulunca oy oranı bu kez yüzde 5 artıyor.

Masanın başkanı bu kez yelkenleri suya indirerek ortaklarına şöyle sesleniyor:

'Oğlum... Elinizde kasetim falan varsa tam zamanı ha! Asla kızmam yani'

6'lı masaya 'kaset' göndermesi yapıldıktan sonra stüdyoda büyük bir alkış tufanı koptu. YouTube'da da 'kaset' eleştirisinin ustalıkla yansıtıldığına dair yorumlar yapıldı. Ayrıca iki gün içerisinde yarım milyon insan videoyu izlerken, on binlerce beğeni geldi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 27
  • Sportmen 1 yıl önce Şikayet Et
    Bugünkü dünyada 2 kişinin bir araya gelip anlaşamadığı günümüzde 6 kişi bir araya gelecek ve Türkiye'yi kurtaracağını inanmak saftililiğin danıskası olur. Yüzde 0,01 oy oranı olan partiler umut diye 85 milyona sunacaksın bu millette yutacak. Gecti borun pazarı......
    Cevapla
  • cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamlara mı devlet emanet edilecek allah muhafaza sonuna kadar reis
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    erdoganin yaptigin masa bin yil zor yapar ancak bol bol salliyorlar cikip erdogan ne yapsin o kadar dusman var biz hainlik yapiyor terør pkk domaliyoruz ulkemiz zarar gørsun diye yada avrupa usa gidip ulkemiz sikayet ediyoruz suc biz de var demez bu hainler yada her yatirimi yok edip pkk terøre verecegim demek ne hangi beyni olan onu der ancak masa odunlar der yapar
    Cevapla
  • AcıGerçekler 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Erbakan gelsin masada kasada devre dışı kalsın.. Konuşamıyor diye laf edenler açsız izlesin.. Çok konuşanı da gördük..
    Cevapla
  • ek9 1 yıl önce Şikayet Et
    sizin tayfanın zekası belli .sizinde belli oyuncular . diyoki reise oy verenler ülkenin kötü olmasını istiyor seçiyorlar .eger biz daha kötü yapacagız dersek oyumuz artar seçimi kazanırız. 3 kuruş zekanızla çakmaya çalışıyosunuz .. oyuncu bozuntuları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konya Büyükşehir ve Karatay Belediyesi’nden tarihi proje
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’