TikTokçu neslin içler acısı hali! Akranlarına hava atmak isteyen genç Türk Lirası'nı ve valeyi böyle aşağıladı

Çin menşeili sosyal medya uygulaması TikTok'ta bir kız, çantasındaki Türk Lirası'nı ve valelik mesleğini aşağılayarak akranlarına hava atmaya çalıştı. O anlar internette büyük tepki topladı.

GİRİŞ 30.11.2022 16:21 GÜNCELLEME 30.11.2022 16:21
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok ziyaret edilen sosyal medya uygulaması TikTok, son dönemde skandallarla gündeme geliyor.

Uygulamadaki bir Türk kullanıcı, "Koç Üniversitesi'nde %100 burslu okuyan kızın çantası" başlığıyla paylaşım yaptı.

Video esnasında çantasından çıkan lüks marka ürünlerle akranlarına hava atmaya çalışan genç kız, parayı görünce içler acısı bir hale büründü.

Çantasındaki tüm ürünlerinin marka olduğunu belirten öğrenci, sıra paraya gelince: 'Para mı diyorsunuz buna? Kağıt parçası' gibi tepki çeken bir yorumda bulundu.

Devamında da paranın miktarını düşük bulmasından ötürü valelik mesleğini aşağılamaya çalıştı. Genç kız: 'Bir tane kağıt parçası daha. Bu da vale için sanırsam' diye konuştu.

TikTok üzerinden paylaşılan video kısa sürede viral haline gelirken on binlerce internet kullanıcısı sert tepki gösterdi.

Hatırlanacağı üzere daha evvel Türk Lirası'nı klozete atan Mika Raun gözaltına alınmış ve ifade vermek durumunda kalmıştı. 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 76
  • 7654 1 yıl önce Şikayet Et
    Koc universitesinde burslumu okuyormuş,?paraya zaten ihtiyac yok.
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızım senin kaportan boya ile, cila ile güzel ama, motor şanzıman dağılmış. Sen bir metre bile yol alamazsın. Sende ruh kalmamış, iç güzelliğin bitmiş. Kaporta bir giderse, işte o zaman sürüm sürüm sürünürsün.
    Cevapla
  • Kız biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle abicimya
    Cevapla
  • istifa 1 yıl önce Şikayet Et
    şunu bilemedik azerbeycan ermenistanla savaştı azari parası ülkemizde manat 100 manat ülkemizde 800 tl gürcü parası 100 parası 700 tl rusya savaşta ve rus parasıda ülkemizde iyi para peki biz kimle savaş yaptıkta paramız kağıt parçası oldu bunu biri izah etsin haksız değiller 100 tl miz 10 tl olmuş ve acı gerçek biz bu parayla maaş alıyoruz maaş ise kira fatura ulaşıma gidiyor ve ülkemizin batık virane olduğu ap acık ortada dışardan gelen parasını coşturuyor yaşayanlar sefil hayata devam
    Cevapla
  • 12345 1 yıl önce Şikayet Et
    Kac diploma sahibisin..? Denizalti su alti kaynakcisi araniyor, Samsun Trabzon da. Aylık 60 bin tl. Doğuda coban araniyor aylik 30 bin tl.Ankara Ostimde yagci aranıyor, 15 bin tl. Plastik fabrikası Sincanda vasifsiz elaman araniyor. Ilan levhası carsı pazar elktrik direk ve panolarda, Belediye otobus durakla rinda asilı. Sefil yasamana gerek yok. Devlet daha ne yardimi yapsın 85 milyon emekli..?
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey derdim ama terbiyem müsaade etmiyor.
    Cevapla
  • sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanirim zorlama ile çekmiş videoyu biz konuşalım diye fakat normal de çekse aaynı etki olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!