Sinan Özen davayı kaybetti! Ödeyeceği tazminat ücreti...

Ünlü şarkıcı Sinan Özen kendisine açılan tazminat davasını kaybetti. Hakimin verdiği karar doğrultusunda Sinan Özen yüklü tazminat ödeyecek.

Sinan Özen davayı kaybetti! Ödeyeceği tazminat ücreti...
Sinan Özen davayı kaybetti! Ödeyeceği tazminat ücreti...
GİRİŞ 05.12.2022 11:53 GÜNCELLEME 05.12.2022 11:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Sinan Özen Hatay'da konserine katılmadığı için davalık oldu. Konseri düzenleyen işletme ise bu duruma sessiz kalmadı ve Sinan Özen'e tazminat davası açtı. Dava sonucunda Sinan Özen tazminatı ödeyecek. 

Geçtiğimiz günlerde Sinan Özen Hatay'da konser vermek üzere Antikhan Turizm Eğlence Tesisleri ile anlaştı. İşletme, Sinan Özen'in uçak biletini satın aldı. Ancak Sinan Özen herhangi bir gerekçe sunmaksızın uçak biletini iptal etti. İşletme yeniden ikinci uçak biletini satın aldı ancak ünlü şarkıcı hava şartlarını öne sürdü ve programa katılmadı.

Acun kızları için paraya kıydı! Montunun ve ayakkabının fiyatı ağızları açık bıraktıAcun kızları için paraya kıydı! Montunun ve ayakkabının fiyatı ağızları açık bıraktı

Bunun üzerine işletme sahibi Sinan Özen'e dava açtı. Davada Sinan Özen ve ekibine ödediği paranın iadesini ve maddi tazminat talep etti. Dava bugün sonuçlandı. 

İŞLETMENİN 60 BİN TL ZARARI OLDU

İşletme, Sinan Özen'e 60 Bin Türk Lirası ödedi. Ayrıca uçak biletlerini de satın aldı. İkinci kez de uçak bileti alan işletmenin zararı 60 Bin TL'den fazla oldu. 

53 BİN TL TAZMİNAT ÖDEYECEK

Sinan Özen ile Antikhan Turizm Eğlence Tesisleri işletmesi arasında görülen dava sonuçlandı. Hakim, davada, Sinan Özen'in 53 Bin Türk Liralık tazminatı işletme sahibine ödemesini hükmetti. 

Gülben Ergen'den çok konuşulan nafaka yorumu! 'Ayakta alkışlıyorum'Gülben Ergen'den çok konuşulan nafaka yorumu! "Ayakta alkışlıyorum"

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamların bi konseri 200 - 300 bin ödediği de para mı . Ama bizim.halkimiz aptal ki gidip dinliyorlar . Borazan gibi bağırıyorlar şarkı dinlesen ne dinlemesen ne . Aç radyodan dinle .
    Cevapla
  • ado 1 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak gider bi bedava konser verir öder
    Cevapla
  • diloşcuk 2 ay önce Şikayet Et
    Hatırlasana 5 sene önce şehrimize sinan özen, burcu güneş, kutsi, zara gelmişti konser için o kadar kalabalık yoktu miting yeri değildi ramazan günleri Cumhuriyet meydanında bedava konser verdiler
    Cevapla
  • gökhan 1 yıl önce Şikayet Et
    su adam 60 bin ediyormuymuş ya vay be
    Cevapla
  • güzel 1 yıl önce Şikayet Et
    çok iyi olmuş sinan efendi , belki bundan gayri söz verdiğin yeri ortada bırakmazsın, gerçi toplam 113 bin TL lira yapar, sizin haftalık tatil paranız , size koymaz yani .
    Cevapla
  • taksim trio 1 yıl önce Şikayet Et
    Cemal ağanın askerleriyiz... sinan abi yanlış yaptın yakışmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...