Yanlış anlaşılma 7 torunlu 40 yıllık evliliğin sonu oldu! Şahin Amca 'Eminönü'ndeyim' dedi, Ayşe Teyze, 'Emine'deyim' anladı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun süre unutulmayacak bir olay yaşandı. Eşini bulmak için programa başvuran Şahin Yüksekova, şoke eden ayrılık gerekçelerini anlattı.

Yanlış anlaşılma 7 torunlu 40 yıllık evliliğin sonu oldu! Şahin Amca 'Eminönü'ndeyim' dedi, Ayşe Teyze, 'Emine'deyim' anladı
Yanlış anlaşılma 7 torunlu 40 yıllık evliliğin sonu oldu! Şahin Amca 'Eminönü'ndeyim' dedi, Ayşe Teyze, 'Emine'deyim' anladı
GİRİŞ 02.12.2022 17:22 GÜNCELLEME 02.12.2022 17:23
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yıllardır Müge Anlı'nın sunumu ile yayınlanan Tatlı Sert programı, bu kez bambaşka bir hikayeye ev sahipliği yaptı.

Hatırlanacağı üzere bir önceki bölümde araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın çocuklarına şiddet uygulayan baba için 'Taksim'de sallandıracaksın' çıkışı çok konuşulmuştu.

Bugünkü hikaye ise Şahin Yüksekova adlı 73 yaşındaki bir kişinin eşinden oldukça dramatik bir şekilde ayrılığını konu ediniyordu.

Ayşe Yüksekova'dan 1,5 aydır haber alamadığını iddia eden Şahin Yüksekova, eşinin bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu. Ancak ayrılık gerekçeleri şoke edici cinstendi.

2 çocuk, 7 torun ve 40 yıllık evliliğinin 'yanlış anlaşılma' sonucu bitme noktasına geldiğini ileri süren Şahin Amca, olayı şu şekilde anlattı:

"Arkadaşlarımla Eminönü'nden malzeme alırken eşim bakkaldaki kıza beni arattı. Bana 'Neredesin?' diye sordu. Kıza Eminönü'ndeyim dedim.

Ama eşim yanlış anlamış. Kulakları az duyuyor. O gün de cihazını takmamış. 'Eminönü'ndeyim' lafını 'Emine'deyim' anlamış.

Eve döndüğümde bana 'Emine ile ne işin var bu saate kadar?' diye tepki gösterdi. Ben Eminönü'ne malzeme almaya gitmiştim. Emine diye biri asla yok.

Pantolonumu giyene kadar gece yarısı kaçıp gitti. O benim 40 yıllık eşim... Kimse adını sokakta bile duymasın, öğrenmesin diye ona Naciye diyordum. Çok kıskanırdım."

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 27
  • Mavikelebek 1 yıl önce Şikayet Et
    1.si: Kurgu gibi büyük ihtimal 2.si: Adam yalan konuşuyor 3:sü:İkisinde de saflık var 4sü:Kadın bahane aramış.Başka da ihtimali yok gibi bu olayın
    Cevapla
  • Kuzeyrüzgarı 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok saçma bir yorum bu.Bu programlar toplumdaki kanı bozukları deşifre ediyor.Bundan rahatsız olan varsa o kişide sorun vardır.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bütün ahlaksızlıkları meşrulaştırıyor bütün kötülükler alenen işlenir hale geldi neden acaba bu programlardan Toplumun ahlakını bozdular Kesinlikle yayınlanmamalı
    Cevapla
  • Özer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan arkadaş bu kadınlar demekki her yaşta aynı
    Cevapla
  • Ozamanabi 1 yıl önce Şikayet Et
    Hahahaha
    Cevapla
  • Nilgün Beltan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda duyduğum en saçma haber bu olmalı öyle ki inanmakta güçlük çekiyorum ve hâlâ kendime gelemedim
    Cevapla
  • Akın kimençe 1 yıl önce Şikayet Et
    Sudan sebeplerle ayrılık lar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı