Kim Milyoner Olmak İster'de ender görülen olay! Milyonluk soruya ulaştı

Kim Milyoner Olmak İster' katılan 20 yaşındaki mühendislik öğrencisi 1 Milyonluk soruya kadar ulaştı. Büyük başarı elde edilen yarışmacı, stüdyodakiler tarafından dakikalarca alkışlandı. İşte detaylar...

GİRİŞ 05.12.2022 09:44 GÜNCELLEME 05.12.2022 09:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ATV ekranında izleyici ile buluşan ve ilgiyle takip edilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ender görülen bir olay yaşandı. 20 yaşındaki yarışmacı, 1 Milyonluk soruya kadar ulaştı. Stüdyoda coşku dolu anlar yaşandı. 

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayın hayatına devam eden Kim Milyoner Olmak İster' katılan 20 yaşındaki Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencisi Batu Alıcı yarışmadaki başarısı ile adından söz ettirdi. Yarışmacı Batu Alıcı, Milyonluk soruyu açtırmayı başardı.

Kenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileriKenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileri

400 BİNLİK SORUYA DOĞRU YANIT VERDİ

Yarışmacıya 400 Bin TL değerindeki şu soru yöneltildi:

"Milli Savunma Bakanlığı2nın resmi sitesinde yer alan Atatürk'e ait özlük bilgilerine göre, Atatürk'ün boyu, kilosu ve ayakkabı numarası sırasıyla nedir?

A- 1,70 cm, 68-70 kg, 40 numara

B- 172 cm,71-73 kg, 41 numara

C- 174 cm, 74-76 kg, 42 numara

D- 176 cm, 77-76 kg, 43 numara

Doğru yanıt c şıkkıydı. 

MİLYONLUK SORUYU AÇTIRACAK!

400 bin TL değerindeki soruya doğru yanıtı veren yarışmacı, 1 Milyon TL değerindeki soruyu açtırmaya hak kazandı. 1 Milyonluk soru, 11 Aralık Pazar akşamı yayınlanan bölümde ekranlara gelecek. 

Kim Milyoner Olmak İster'de görülmemiş olay! Sakız çiğneyen yarışmacıya büyük tepki...Kim Milyoner Olmak İster'de görülmemiş olay! Sakız çiğneyen yarışmacıya büyük tepki...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • 9.köyün delisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Temiz yüreği yüzüne yansımış, başarılar dilerim.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Okuduğu Üniversitenin hakkını veren ilk yarışmacı. Zeki, efendi ve çalışkan.
    Cevapla
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende şıkları gördüğümde C şıkkı çağrışım yapmıştı. Yarışmada olsaydım direkt C derdim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!