Kaleyi içerden vurdular! Harry-Meghan çifti isim vererek Kraliyet ailesini suçladı

Britanya Krallığı'ndan ayrılarak Kanada'ya yerleşen Prens Harry ile eşi Meghan Markle, bir dijital platformda yayınlanan belgesellerinde açık açık ailelerine yönelik suçlamalarda bulundu.

Kaleyi içerden vurdular! Harry-Meghan çifti isim vererek Kraliyet ailesini suçladı
Kaleyi içerden vurdular! Harry-Meghan çifti isim vererek Kraliyet ailesini suçladı
GİRİŞ 08.12.2022 17:58 GÜNCELLEME 08.12.2022 17:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıllar önce Londra'dan ve Kraliyet'ten ayrılarak ses getiren Prens Harry ve Meghan Markle çifti, bu kez belgesel üzerinden gündeme gelmeyi başardı.

ABD menşeili bir dijital platformda belgeselleri yayınlanan ünlü çift, şok edici itiraflarda bulunurken Kraliyet'i topa tuttular.

Prens Harry, Meghan Markle ile evlilik arifesine girdiği esnada ailesinin tepkisiyle karşılaştığını iddia etti.

Meghan Markle ise ten renginden ötürü Kraliyet'te aşağılandığını, açık açık ırkçılığa maruz kaldığını belirtti.

Sadece bu suçlamayla yetinmeyen Markle, Veliaht Prens William ve eşi Kate Middleton'un adını da verdi.

Prens Harry de eşine arka çıkarak Kraliyet ailesinde ve Britanya'da ırkçılık sorununun had safhada olduğunu ileri sürdü. Britanya Krallığı'nın bu belgesele nasıl tepki vereceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin ünlü televizyoncusu Piers Morgan, Meghan Markle'ı 'Yalancı' olmakla suçladığı için çalıştığı ITV kanalından kovulmuştu. 

Şimdilerde TalkTV'de çalışan Morgan, ITV patronunun kendisinden 'özür dilemesini' talep ettiğini, aksi takdirde işten kovulacağını ifşa etmişti. Bu konuya dair tüm detayları aşağıdaki haberimizde bulabilirsiniz.

Kraliyet üyelerini eleştiren Piers Morgan'a medya ablukası! Nerede kaldı ifade özgürlüğü?Kraliyet üyelerini eleştiren Piers Morgan'a medya ablukası! Nerede kaldı ifade özgürlüğü?

Ada'da 'ifade özgürlüğü' tartışmaları sürerken Prens Harry ve Meghan Markle ikilisinin yapmış olduğu açıklamalar en çok konuşulanlar arasına girdi.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ne dedigi cok ønemli degil de sapiklik diz boyu nedense onlar sapiklik yapsa ask kacamak olabilir deniyor konu kapaniyor yada parayi verip sorun bitiyor halkin parasini yemek haric bir hat yiyen yok avrupa da ciktatørluk bu devir de oturan yuz yil gebermiyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı