Ajda Pekkan'a Erdoğan'dan ödül! "Milli değerlerim daima öncelikli"

Ajda Pekkan, 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülünün sahibi oldu. Ödülünü bizzat Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alan Ajda Pekkan, törenden sonra yaptığı açıklama ile teşekkürlerini iletti.

GİRİŞ 22.12.2022 10:47 GÜNCELLEME 22.12.2022 12:03
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ajda Pekkan, 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde ödülünü bizzat Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Ajda Pekkan'ın ödül sonraki açıklaması ise sosyal medyada yankı uyandırdı. 

21 Aralık akşamı Baştepe'de 2022 Yılı Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu. Ajda Pekkan da Kültür ve Sanat Büyük Ödülünü layık görüldü. Ödülü takdim eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ajda Pekkan'ın sanat dünyasının çınarlarından biri olduğunu vurguladı.

Erdoğan konuşmasında, "Sayın Pekkan, 'Kimler geldi kimler geçti', 'Petrol', 'Her yaşın bir güzelliği var' gibi şarkılarıyla sanat tarihimizin altın sayfalarına adına yazdırmıştır. Türk müziğinin son yarım asrına damga vurmasının yanında yeni sanatçıların yetişmesine de ilham kaynağı olan Ajda Pekkan'ı tebrik ediyoruz." ifadelerini kullandı. 

BÜYÜK BİR GURUR VE HEYECAN İÇİNDEYİM

Ajda Pekkan ödülünü aldıktan sonra yazılı bir açıklama ile, aldığı ödülün, sanat hayatının en önemli noktalarından biri olduğunu, bunun nedeninin de bu ödülün kendisi için çok önemli anlamlar içerdiğini ifade etti. Pekkan konuşmasında şu sözlere yer verdi: 

Müzik hayatım boyunca ülkeme olan bağlılığım, sevgim ve milli değerlerim benim için daima önemli ve öncelikli olmuştur. Bu uzun soluklu yolculukta kariyerimi şekillendirirken de tüm bu duygularla verdiğim kararlar ile ülkemin sanatçısı olmayı tercih ettim. Yurt dışındaki kariyerimde birçok teklifi geri çevirmemdeki temel sebep bu kadim topraklardaki sevgi ve aidiyet duygusudur.

Pekkan, bu kararlarının ne kadar doğru olduğunu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı onur verici ödülle daha iyi anladığını aktardı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 25
  • Ankaragücü 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahalle baskısına rağmen ödül törenine katılma cesareti gösteren Ajda Pekkan'ı kutluyorum. Nagehan Alçı'yı tur oyobüsüne aldı diye ekrem imamoğlu'na neler yapıldığını unutmayalım. Üstelik nagehan alçı ak parti'ye uzun zamandır muhalif olduğu halde bunu yaptılar.
    Cevapla
  • Hoca 1 yıl önce Şikayet Et
    Sezen Aksu'nun Ajda Pekkan gibi sanatçılarin zerre miktarı kalbimde karşılığı yok.. Belhum adal onlar...
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ancak onurlu Başkanımız Sn. R.T. Erdoğan hükmetmeye başladığından beri vatandaşları arasında hiç ayırım yapmamıştır .
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben yaslandim su kadin yaslanmadi ya...
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    senin milli değerlerin ile müslümanların milli değerleri habil ile kabil gibidir. bunu en azından müslümanlar fark eder bir gün umarım
    Cevapla
  • Turanordusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Durmak yok yola devam hedef 2023 tek başına yüzde 70 oyla
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı